Categorii: Fotbal

2013 International Bowl Documentary | USA Football

O privire în interiorul Bowl 2013 International în Austin, Texas, oferind SUA echipa națională Under-19 a lua pe IFAF World echipa.
Video Rating: 4/5

25 Responses to “2013 International Bowl Documentary | USA Football”

 1. Michael Stempfer spune:

  Fotbal canadian și american este un derivat de European Rugby. Canadaa avut la fel de mult influență asupra astăzi joc de fotbal american, deoarece are peFotbal canadian. Cum poate Americii numi propriu (jocul lor), atunci când ne-amtoate au jucat de ani de zile? Europa a inventat, Canada a evoluat șiAmerica sa schimbat („așa-numita perfecționat-o”). Nu e al tău, America. Ești doar jucători ca restul dintre noi.

 2. ohura05 spune:

  În acest an (2014) Mexic participă, restul lumii beware!Uita-te pentru aceste cuvinte în YouTube și veți vedea ce este fotbalul înMexic:Final Tigres CCH-SUR UNAM vs Auténticos Tigres UANL. Juvenil 2013

 3. Michael Stempfer spune:

  Primul meci de fotbal din lumePrimele jocuri de fotbal moderne, s-au jucat în Cambridge,Massachusetts pe 13 mai și 14, 1874, între Universitatea McGill și o echipăde la Harvard. Aceasta diversiune „Foot-Ball”, așa cum ziarul Magenta Harvarda numit-o, era încă în fază incipientă, iar regulile evoluat chiar cameci progresat. De fapt, echipa de la Harvard astfel sa bucurat din Canadainovații (care rulează cu mingea, coborasuri si abordarea), pe care lele-a prezentat într-un meci cu Yale următorul an, și, prin urmare, colegiulfotbal a prins rădăcini în America.

 4. ek pirates #32 spune:

  Sunt din Scoția și am 15. Am început doar recent americanfotbal, pot să spun sincer că este unul dintre cele mai bune lucruri le-am făcut vreodată. Entuziasmul echipei de ei toți vor să fie acolo și nu există onoapte singur am fost să se distreze. Am nevoie doar să-i mulțumesc Statele Unite ale Americii pentru a inventa acestsport le-a schimbat de fapt viața mea și sper să pot duce acest lucru pe pânăSunt un om bătrân

 5. Adam Pistorius spune:

  Trebuie să fii foarte, foarte bun. Tu ar trebui cel mai probabil, pentru a merge la ocolegiu în Statele Unite ale Americii. Dar ai putea încerca întotdeauna pentru o echipă și să încerce șiface o listă.

 6. Adam Pistorius spune:

  Vasul International nu mai înseamnă nimic. Toate copiii se joacăîn castron armura Sub, joc de armata SUA, și alte jocuri. Sincer, Dacăa luat toate cei mai buni jucători de fotbal de liceu din America vs echipa lumeaar fi mai mult de jumătate.

 7. cappamikey spune:

  du-te la site-ul usafootball apoi mergeți la fila națională echipa si uita-te pentru oloc să desemneze un atlet. Completați informațiile dvs. și veți obține unobserva în primăvara anului viitor în cazul în care un tryout regional va fi în zona dumneavoastră. Du-tetryout și noroc.

 8. Zurrixia spune:

  Mult noroc anul viitor World Team

 9. wikisaiyan spune:

  ce este numele melodiei 1 și 3 numit.

 10. Jay McRae spune:

  Că este ew

 11. ZTO333 spune:

  Statele Unite ale Americii, Statele Unite ale Americii, Statele Unite ale Americii!

 12. Jerry G spune:

  Echipa Lumea aparține Canada?

 13. ian bradford spune:

  Te abonezi

 14. Mike Queiro spune:

  Și 2 sau 3 mexicani și un spaniol.

 15. roflmyweenus spune:

  mai mult la nivel global …? Acolo, cum ar fi de 20-30 de țări diferite pe ea … încăEchipa U16 canada i-au bătut

 16. carlsen64 spune:

  Danemarca, Austria, Franța, la fel de bine ….

 17. roflmyweenus spune:

  Cred Canada și SUA schimbat sport … Canada bate America în înU16, U19 încă amaerica învins Canada la hochei juniori în lume

 18. Jerry G spune:

  bine, m-am gândit .. dar ea are nevoie de unii jucători mai globale ..

 19. Mrogolam spune:

  America meritat

 20. Nana Nsiah spune:

  ceea ce este primul nume melodie?

 21. Brandon Oum spune:

  Vreau să joc pentru usa atunci când am lua mai în vârstă … cum a face ua lua elaborat?

 22. skyshadow37 spune:

  dracu ‘de juinors mondiale și # 1 bball de ansamblu alege în acest an și proiectat pentru afi un an viitor, astfel Canada este doar de cotitură în jurul programelor lor de sport

 23. StrayCat1990 spune:

  Japoneză, suedeză, germană, australian, Samoa …

 24. supahdupahguy81 spune:

  Chiar nu imagina fiind cea mai bună echipă în sport ai inventat si nimeni altcinevajoacă …

Trackbacks/Pingbacks


Scrie un comentariu