Categorii: Stiri

Anglia si Tara Galilor – victorii frumoase in Turneul celor 6 Natiuni la rugby

Dupa ce in urma cu o saptamana in Turneul celor 6 Natiuni la rugby Anglia catiga la Scotia, Franta la Paris cu Italia si Tara Galilor la Irlanda, in etapa din ultimul week-end am mai inregistrat inca doua rezultate.
Pe Stadionul Olimpic din Roma s-a jucat Italia – Anglia. Hodgson o comite din nou si Anglia are doua din doua. Asa arata titlurile presei mondiale referitoare la acest meci, desfasurat in conditii meteo dificile. Ca si in primul meci, Anglia a intors rezultatul nefavorabil la pauza. Oamenii care punctau la Edinburgh, pe Murrayfield, Charlie Hodgson si Owen Farrell au punctat din nou. Hodgson a inscris singura incercare a englezilor (in foto), iar Farrell a transformat eseul, dar a mai avut 12 puncte hotaratoare pentru victorie, din 4 lovituri de penalitate. Italienii au raspuns cu doua eseuri marcate de Tommaso Benvenuti si Giovanbatista Venditi, iar Kristopher Burton a transformat unul din eseuri si a mai adus 3 puncte dintr-o lovitura de penalitate. A fost la final Italia – Anglia 15-19 (12-6).
Tara Galilor a obtinut o victorie splendida duminica, in a doua etapa a Turneului celor 6 Natiuni la rugby, la Cardiff, in fata Scotiei, scor 27-13 (3-3), in urma unei stralucitoare reprize secunde. Leigh Halfpenny a fost eroul galezilor, el a purtat echipa spre victorie, pe propria arena, Millenium Stadium. Au punctat Leigh Halfpenny doua eseuri, 3 transformari si doua lovituri de penalitate si Alex Cuthbert un eseu pentru Tara Galilor, respectiv Greig Laidlaw un eseu, o transformare si 2 lovituri de penalitate pentru Scotia.
Meciul Franta – Irlanda, care era programat sambata seara, a fost amanat din cauza conditiilor meteo.

Scrie un comentariu