Categorii: Tenis

BCR Open Romania – Se incinge zgura!

Organizatorii BCR Open Romania au confirmat ieri ca i-au oferit un wild-card celui de-al 10-lea jucator al lumii, argentinianul Mariano Puerta. Romania va avea patru reprezentanti pe tablou, Andrei Pavel, Victor Hanescu, Razvan Sabau si Victor Crivoi. La editia din acest an, cistigurile totale se ridica la valoarea de 302.000 de euro.

Arenele BNR isi vor deschide portile si in acest an, pe 12 septembrie, pentru a primi miile de spectatori dornici sa vada tenis de mare clasa.

Organizatorii au anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ultimele detalii legate de debutul celei de-a zecea editii a BCR Open Romania, ale carei premii se ridica la 302.000 de euro.

Inaintea competitiei propriu- zise vor avea loc calificarile, pe 10 si pe 11 septembrie.

Simbata se va desfasura tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal, unde sint calificati direct, printre altii, Victor Hanescu si Razvan Sabau, argentinienii Jose Acasuso, cistigatorul de anul trecut si finalist in 2002, Mariano Zabaleta si Juan Ignacio Chela, belgienii Christophe si Olivier Rochus, italienii Filippo Volandri si Davide Sanguinetti, spaniolii David Ferrer, fost detinator al titlului, in 2002, si Alberto Martin, invingator in 1999, si rusul Igor Andreev.

Andrei Pavel va participa la turneul din Parcul cu Platani, el primind unul dintre cele patru wild-carduri disponibile.

Cel de-al patrulea roman care va juca pe zgura bucuresteana este Victor Crivoi, recompensat, de asemenea, cu o invitatie in urma parcursului excelent pe care l-a avut in circuitul „Tiriac Trophy”.

Ultimul wild-card a fost adjudecat de argentinianul Mariano Puerta, numarul zece in clasamentul ATP Race, la mare lupta cu compatriotul sau Gaston Gaudio.

Dintre jucatorii inscrisi direct pe tabloul principal, cel mai bine clasat este spaniolul David Ferrer, numarul 19 in ATP Entry si 11 in ATP Race.

Biletele au fost puse in vinzare
In calificari, intrarea spectatorilor va fi libera.

Preturile biletelor pentru celelalte zile de concurs vor fi urmatoarele: luni – 50.000 de lei, marti – 500.000 de lei, in pret intrind si accesul la meciul demonstrativ Ivanisevic – Muster, miercuri si joi – 100.000 de lei, vineri, simbata si duminica – 150.000 de lei.

Tichetele au fost puse in vinzare vinerea trecuta, putind fi achizitionate atit de la Arenele BNR, cit si de la Mall-ul Vitan si Plaza Romania. Doritorii isi pot rezerva bilete si prin Internet, accesind adresa www.bcropenromania.ro.

Autor: Lavinia Bogdan
Sursa: Sport Total

Scrie un comentariu