Categorii: Dinamo, Fotbal, Stiri

Bonetti a revenit la Dinamo; Ciubotariu a demisionat

Esecul suferit de Dinamo, acasa, cu Petrolul Ploiesti 1-3 in etapa 25 din Liga I, nu a putut fi trecut cu vederea de conducerea din Stefan cel Mare. Antrenorul Liviu Ciobotariu a cazut in dizgratia sefilor sai.
S-a decis ca este cazul sa se ia masuri radicale, in conditiile in care „cainii rosii” n-au reusit decat doua victorii in meciurile disputate în 2010 (culmea, ambele succese au fost reusite in fata aceluiasi adversar, Gaz Metan Medias, in campionat si in semifinalele Cupei Romaniei).
„Sunt foarte fericit ca am revenit la Dinamo, chiar daca e mereu neplacut sa iau locul altui antrenor”, au fost primele cuvinte ale lui Dario Bonetti, la conferinta de presa.
„Liviu Ciobotariu a muncit mult si bine. Echipa e pe locul 2 si in semifinalele Cupei. Eu vin la un club care face parte din inima mea”, a adaugat italianul, care are planuri mari in Stefan cel Mare. „Avem mult de munca, dar am la dispozitie multi jucatori de calitiate. Fotbalistii cunosc regulile mele din vestiar si nu cred ca vom avea probleme. Trebuie sa ne indeplinim obiectivele. Am fost chemat să dăm un nou suflu echipei, care trece prin momente grele”, a explicat Bonetti.
Dario Bonetti (50 de ani), antrenorul italian care a mai pregatit echipa Dinamo in perioada iunie – octombrie 2009, a venit in Romania si a discutat cu Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al „ros-albilor”, preluarea conducerii tehnice a „cainilor”.

In octombrie 2009, Bonetti a fost demis de la Dinamo in urma unui conflict avut cu fostul actionar Vasile Turcu. Numit de acesta „Boneta-cascheta”, italianul a replicat la fel de dur: „Turco-porco”. Victor Becali a sarit deja la gatul italianului: „Nu stiu ce il recomand pe Bonetti pentru functia de director tehnic. Peste tot pe unde a antrenat, a fost dat afara. Prin aducerea lui, este inlăturat si Cornel Dinu”.

Scrie un comentariu