Categorii: Fotbal, Stadioane, Stiri

Bucurestiul sub asediul fotbalului; spaniolii asediaza capitala Romaniei ! (prezentare video)

Bucurestiul e gata pentru un eveniment MONDIAL! Finala asteptata de un secol la Bucuresti se joaca intre Atletico Madrid si Athletic Bilbao! Finanla Europa League de pe 9 mai a declansat un asediu al spaniolilor asupra Bucurestiului. 120 de avioane au adus si vor aduce suporterii combatantelor, Athletic Bilbao si Atletico Madrid.
Ca la orice mare eveniment al fotbalului si la finala Europa League de la Bucuresti suporterii vor vizita orasul gazda, ocazie ca Romania sa fie mai bine cunoscuta de oaspetii capitalei.
Cel mai important meci din istoria lui Athletic Bilbao, club fondat in urma cu 113 ani provoaca nebunie in randul suporterilor basci. Bascii sunt fascinati de Romania. Orasul in care Bilbao poate castiga primul trofeu european din istoria clubului, i-a cucerit definitiv pe spanioli.
Principalul ziar din Bilbao, El Correo, a publicat marti un ghid al Bucurestiului, pentru fanii care au facut deplasarea pentru finala Europa League. „Este un oras necunoscut pentru noi, ciudat pentru multa lume, dar foarte frumos. Bucurestiul s-a imbracat deja in alb-rosu, odata cu venirea primilor suporteri ai lui Bilbao in capitala Romaniei.”
15 mii de fani norocosi care au prins bilete pe National Arena sunt asteptati sa vina in Bucuresti. Cei care au ramas la Bilbao si-au luat bilete pentru a vedea meciul din tribunele stadionului San Mames.
Iata un clip superb, prezentarea evenimentului portiv numarul 1 din Romania, finala Europa League 2012 National Arena :

Scrie un comentariu