Categorii: Campionate, Fotbal, Stiri

Buffon, numarul 10 la Juventus, in locul lui Del Piero

Dupa 20 de ani senzationali petrecuti in tricoul lui Juventus, Alessandro Del Piero a ales sa paraseasca „Batrina doamna” si sa mearga la Muangthong United, in Thailanda.

Presa din Italia anunta astazi ca dupa plecarea celui mai important jucator din lotul lui Juventus, torinezii au ales cine va fi succesorul acestuia in ceea ce priveste numarul de pe tricou, 10.

Chiar daca toata lumea credea ca Sebastian Giovinco va primi acest numar, ori Stevan Jovetic, jucator curtat insistent de torinezi, iar fanii au tot conitnuat sa vina cu propuneri, existind un interes imens din partea lor pentru acest subiect, clubul a ales un succesor surpriza.

Presedintele Andrea Agnelli a declarat ca a fost o decizie destul de grea, mai ales ca tricoul cu numarul 10 semnifica o mostenire. Gazzetta dello Sport anunta insa numele jucatorului, care este nimeni altul decit portarul torinezilor, Gianluigi Buffon.

Golkeeperul lui Juventus nu are o problema in a-si schimba numarul, facind asta de mai multe ori pe parcursul carierei. La Parma, a purtat tricoul cu numarul 88, iar apoi l-a schimbat cu 77. Acum, Buffon are pe tricou numarul 1.

Scrie un comentariu