Categorii: Campionate, Fotbal, Stiri

Buturuga mica … loveste din nou : Chiajna – Galati 1-0

In ultimul meci al etapei cu numarul 19 din Liga I s-au intalnit doua formatii cu obiective diferite. Gazdele aflate in lupta pentru evitarea retrogradarii, in timp ce oaspetii, campionii en-titre, isi doresc sa obtina cat mai multe puncte in acest retur pentru a prinde, cel putin un loc de cupa europeana.

Prima repriza a fost saraca in ocazii, niciuna dintre cele doua echipe nereusind sa intre in avantaj la cabine.

In partea a doua a meciului Concordia este formatia schimbata in bune, elevii lui Laurentiu Reghecampf incepand sa puna o presiune constanta la poarta aparata de Grahovac.

Intr-un final eforturile gazdelor au fost incununate cu golul reusit de Viorel Dinu, fostul jucator al Snagovului reusind sa finalizeze din apropiere actiunea personala magnifica a brazilianului Rocha. Acelasi Dinu este foarte aproape de a reusi “dubla” in minutul 78, din pacate pentru Concordia executia acrobatica a mijlocasului trimite balonul in bara!

Intr-un final Concordia castiga meciul cu galatenii cu 1-0 si obtin toate cele trei puncte, lupta in partea a doua a clasamentului din Liga I devenind din ce in ce mai interesanta dupa ce echipele din “subsol” au castigat meciurile din aceasta etapa.

Scrie un comentariu