Categorii: Fotbal, Stiri

Calificarea dramatica a Marsiliei in prelungiri la Milano in Champions League

La Inter este o criza teribila, probabil cea mai mare din istoria celebrului club milanez. Meciurile – in serie ! – fara victorie din campionat si-au pus amprenta si pe evolutia din Champions League, iar dubla mansa cu francezii de la Marsilia a fost extrem de grea pentru italieni. Ei trebuiau sa recupereze un deficit de un gol dupa infrangerea suferita pe Stade Velodrome in urma cu doua saptamani.

In primele 45 de minute jocul de pe arena “Giuseppe Meazza” din capitala Lombardiei a fost unul spectaculos, insa cele doua combatante au ratat cu seninatate numarul de ocazii pe care si le-au creat. Golgheterul Diego Milito a fost in prim planul atacului interist insa a avut in fata un Mandanda aflat in mare forma, portarul lui OM blocandu-l in doua randuri pe fotbalistul argentinian.

In partea a doua a jocului italienii forteaza deschiderea scorului, insa francezii irosesc ocaziile mai clare, oaspetii din Hexagon nereusind sa profite de spatiile mari lasate de italieni in defensiva. Pana la urma argentinianul Milito reuseste deschiderea scorului, cu un sfert de ora inaintea finalului, si astfel scorul general devine egal, 1-1.

Cand toata lumea se pregatea de prelungiri francezii dau lovitura si reusesc sa egaleze gratie rezervei Brandao care inscrie in al doilea minut de prelungiri, dupa o degajare perfecta a portarului Mandanda.
Golul marcat din penalty de Pazzini nu mai conteaza decat pentru impresia artistica, deoarece echipa din Hexagon este cea care merge mai departe in sferturile de finala ale competitiei. Scorul final a fost 2-1.

Fostul international roman Cristian Chivu nu si-a putut ajuta echipa in acest meci el fiind suspendat.

Scrie un comentariu