Categorii: Dinamo

Campionii mondiali la canoe sunt umiliti la Dinamo si vor sa plece

Campioni mondiali si europeni, unii din putinii pe care sportul nostru ii mai are, sunt umiliti, au salarii nesatisfacatoare si nu primesc nici la decernarile de sfarsit de an recunoasterea materiala bine meritata.

Victor Mihalachi si Liviu Dumitrescu au aununtat cu ocazia unei gala organizate la sediul MAI in onoarea clubului Dinamo ca au de gand sa plece de la club. De 2 ani sunt amagiti ca isi vor primi recompensele pentru anii de munca si renuntari, specifice marii performante sportive.

‘Nu o sa mai acem rabdare pentru ca am asteptat doi ani la rand. Suntem campioni mondiali si europeni si nici macar nu am primit o rasplata. Vom vedea ce vom face. Noi ce sa facem ? Sa nu mai luam medalii pentru ca e criza ? Speram sa fim rasplatiti asa cum trebuie. Eu sunt angajat ca agent principal, iar colegul meu este colaborator. Ca si anul trecut, am primit o placheta si un gel de dus’, a declarat Dumitrescu.

O placheta cu un nume scris gresit

Victor, care a povestit cu aceasta ocazie ca primeste doar 800 de lei pe luna, s-a plans si pentru ca placheta primita primita are inscriptionat numele sau gresit, apare scris Mihalache in loc de Mihalachi !!

In gala organizata de clubul Dinamo in onoare celor mai buni sportivi si tehniciei ai anului 2011, Dumitrescu si Mihalachi au obtinut locul 1, urmati de Corina Caprioriu, medaliat cu bronz la CM si CE, iar pe locul 3 s-a clasat echipajul de dublu rame Camelia Lupascu si Nicoleta Albu, locul 5 la Campionatele Mondiale de canotaj, medalii de aur si bronz la Europene.

 

Scrie un comentariu