Categorii: CFR Cluj, Fotbal, Stiri

CFR Cluj are sanse sa transfere un brazilian de senzatie

Dupa un tur in Liga 1 in care evolutiile au fost de multe ori dezamagitoare, CFR Cluj ocupa locul 5, la 15 puncte primul loc ocupat de Steaua. In Europa lucrurile nu au stat deloc rau, CFR reuşind calificarea in premiera in optimile unei competitii europene. Jucatorii campioanei au impresionat in Europa, iar evolutiile nu puteau ramane fara urmari. Sougou, Bastos, Kapetonos, Rui Pedro sau Felguieiras au primit oferte de transfer, iar primul jucator de care s-au despartit a fost brazilianul Bastos, plecat la Al Nasr pentru 3.5 milioane de euro.
CFR ar putea da inca o lovitura cu Edimar Fraga, jucator ce evolueaza la Rio Ave. Fundaşul stanga apartine de CFR, dar este imprumutat in Portugalia, unde are evolutii excelente. Rio Ave este acum pe locul 5 in clasament, fiind revelatia sezonului şi vrea sa il cumpere pe Edimar.

„Ne-a ajutat foarte mult, trebuie sa-l luam, este un fotbalist de calitate. Vom vedea cum vor decurge discutiile. Il vrem la noi, definitiv”, au spus oficialii lui Rio Ave. „Este eroul echipei”, au scris jurnaliştii de la Maisfutebol.

Edimar are in palmares un titlu cu CFR in sezonul 2009-2010. A fost imprumutat la Xanthi Skoda in 2011-2012, iar din acest sezon joaca la Rio Ave, dupa ce a evoluat cateva meciuri pentru CFR la startul sezonului.

Scrie un comentariu