CFR Cluj conduce cu 3 puncte avans in Liga I, cu 5 etape inainte de final

Primele clasate in Liga I au reusit sa castige meciurile din etapa 29, jucata la mijlocul saptamanii, cu exceptia lui Dinamo, care a facut doar 2-2 acasa cu U Cluj.
Lidera CFR Cluj a castigat acasa cu FC Brasov, dar nu fara emotii. In prima repriza Brasovul a rezistat si s-a intrat la pauza cu 0-0. Kapetanos a deschis scorul in minutul 47, gratie debutului in forta de dupa pauza a gazdelor. In minutul 58 Cadu rateaza o lovitura de la 11 metri pentru lidera din Romania ! Totusi, CFR a castigat cu 1-0 si a mentinut avansul din fruntea clasamentului.
Rapidul, care reusise un formidabil 5-0 in Gruia, a castigat din nou in deplasare, la Astra Ploiesti, cu 1-0, prin golul lui Grigore din minutul 50. FC Vaslui a castigat tot in deplasare, la TG Mures, dupa un meci spectaculos cu 5 goluri. Vaslui a condus cu 2-0, gazdele au egalat, iar echipa de pe locul 3 a castigat cu 3-2, gratie brazilianului Wesley, acesta marcand o dubla. De altfel Wesley conduce detasat la golgeterii Ligii I, cu 24 de goluri. In ultimul meci important al etapei Steaua a castigat acasa cu Petrolul, dupa 0-1 din minutul 33, Hamza deschidea scorul pemtru oaspeti. Balan a egalat dupa doar 5 minute, iar Nikolici a adus victoria Stellei in final, minutul 83.
Clasament:
1. CFR Cluj 58 p;
2. Rapid 55 p;
3. Vaslui 55 p;
4. Dinamo 53 p;
5. Steaua 53 p.

Scrie un comentariu