Categorii: CFR Cluj, Fotbal, Stiri

CFR Cluj, un 1-1 eroic la Galatasaray Istambul in Liga Campionilor!

CFR Cluj a remizat la Istambul cu Galatasaray, un 1-1 de mare lupta pe un teren aproape impracticabil. Cu 4 puncte in grupa CFR este pe locul 2, cu sanse de calificare, chiar in Liga Campionilor.
CFR Cluj a evoluat la Istambul cu mult peste evolutiile din campionatul intern. Pe un teren foarte greu, cu baltoace, pe o ploaie puternica care a tinut pe tot parcusul meciului, jucatorii CFR-ului au luptat din greu si au rezistat eroic, se poate spune. Asta mai ales pentru ca Aguiregaray a luat 2 cartonase galbene in doar 3 minute si CFR a ramas in inferioritate numerica inca din minutul 28. Cum dupa doar cinci minute Sepsi a facut un hent involuntar, in saritura, in careu, care a fost sanctionat cu un penalty pentru gazde, totul parea ca este imotriva echipei romane. Dar portarul Felgueiras a avut un reflex superb si pe tabela de marcaj se mentinea scorul de 1-0 in favoarea CFR-ului. Scorul fusese deschis in minutul 19, cand centrarea lui Camora in fata careului mic fusese reluata spre poarta din cadere de Kapetanos, mingea a fost deviata de fundasul Nounkeu si a intrat in poarta !!
Dupa apararea eroica a CFR-ului si mai multe ocazii ratate de turci, abia in minutul 77 Galatasaray a egalat, la o centrare la care Felgueiras a iesit cu intarziere, prin lovitura cu capul a lui Burak Yilmaz.
Un 1-1 foarte important, care o mentine pe campioana noastra cu sanse in disputa din grupa.
Manchester United a intors scorul acasa cu Braga si a castigat cu 3-2, in grupa noastra din Liga Campionilor. Clasament dupa 3 meciuri:
1. Manchester United 9p
2. CFR Cluj 4p
3. Braga 6p
4. Galatasaray 1p.

Scrie un comentariu