Chelsea, 3-1 cu Monterrey, va juca finala cu Corinthians

Chelsea s-a calificat in finala Campionatului Mondial al Cluburilor, dupa ce a invins pe Monterrey din Mexic cu 3-1 la Yokohama, in cea de-a doua semifinala.
Mata a deschis scorul in minutul 17, cu un sut din interiorul careului. In secunda 19 a reprizei a doua, Torres (foto) a dus scorul la 2-0. Dupa doar un minut autogolul lui Chavez a marit avantajul englezilor, iar in prelungiri Nigris a stabilit scorul final, marcand golul de onoare pentru mexicani. Meciul a avut un singur sens de joc, reprezentanta Europei dovedind ca Liga Campionilor are un ascendent important.
In ultimul act al competitiei care se desfasoara duminica in Japonia, Chelsea va intalni echipa braziliana Corinthians, reprezentanta Americii de Sud. O disputa foarte interesanta, mai ales ca si Chelsea are un joc in care fantezia latina nu lipseste, datorita spaniolilor si brazilienilor din echipa londoneza.
Finala Campionatului Mondial al Cluburilor, meciul Chelsea – Corinthians va putea fi urmarita duminica 16 decembrie in direct de la ora 12:30 la TVR 2 si Eurosport 2.

Scrie un comentariu