Categorii: Fotbal, Stiri

Chelsea – Bayern, finala Ligii Campinilor

Doua meciuri nebune, nebune, nebune !!! Meciuri care au avut scenarii scrise parca de cei mai buni scenaristi de la Holywood; executi magistrale, ratari incredibile, suspans si foarte mult spectacol.
Chelsea 2-2 la Barcelona si Bayern care a eliminat la penalty-uri pe Real, acestea vor juca in finala Ligii Campionilor 2012.

Masina perfecta de fotbal a Barcelonei a fost eliminata de Chelsea Londra, mai ales printr-o determinare iesita din comun.
Chelsea s-a prezentat la retur cu lectia perfect invatata: depasind momentul critic al eliminarii lui Terry, s-a aparat eroic si s-a aventurat timid spre careul lui Valdes, dar de fiecare data taios. I-a surîs si norocul, care insa, face parte din fotbal. Dupa ce a rezistat unei dominarii extraordinare, au fost doar 8 minute in care Barcelona a marcat de doua ori prin Busquets (35) si Iniesta (43) si Chelsea, in inferioritate, parea pierduta. Dar chiar inainte de pauza Ramires are un lob de exceptie si reduce la 1-2, Chelsea era in finala. Barcelona avea o repriza pentru inca un gol, dar englezii rezista incredibil. Chiar Messi a ratat un penalty care ar fi dus scorul la 3-1, a mai tras o data in bara, din afara careului !! Toress scapa singur in minutul 92 si stabileste scorul la 2-2 si calificata : CHELSEA !!

In Real – Bayern Cristiano Ronaldo a facut o dubla in minutele 6 (penalty) si 14 si Realul avea jocul in mana (ca si Barca… !!). Dar Bayern a inceput sa aiba multe ocazii, Casilias a salvat si el multe, dar Robben a transformat un penalty in minutul 27 si scorul era 2-1. Egalitatea era perfecta, per total. Nu s-a mai marcat, in ciuda mai multor ocazii si finalista a fost decisa la penalty-uri.
Cristiano Ronaldo, Kaka si Ramos au ratat la penalty-uri si Bayern Munchen a marcat de trei ori. BAYERN va juca pe 19 mai finala acasa cu Chelsea.

Scrie un comentariu