Categorii: Fotbal Englezesc

Chelsea relanseaza lupta pentru titlul din Premiere League

In meciul etapei din Premiere League Chelsea a dispus pe Stamford Bridge de liderul Manchester City cu 2-1. A fost primul esec din campionat al lui City, dupa ce in primele 14 etape reusise un parcurs excelent : 12 victorii si doua egaluri.

Totusi, baietii lui Mancini au inceput excelent meciul si au deschis scorul inca din minutul 2, prin Mario Balotelli, care a deschis scorul pentru oaspeti dintr-o pasa a lui Aguero.

In continuare echipa antrenata de tehnicianul Andre Villas-Boas si-a artat valoare si puterea de lupta. Scorul pauzei a fost stabilit de golul marcat de portughezul Raul Meireles, care a egalat in minutul 34.

Meciul parea ca se va termina egal, dar Chelsea a beneficiat de un penalty, iar vedeta Frank Lampard, sufletul echipei, a transformat in minutul 82. Victoria echipei londoneze a relansat lupta pentru titlu. Acum City mai are doar doua puncte in fata lui Manchester United, 38 fata de 36. Chelsea a urcat pe podium, acum are 31 de puncte, fiind la egalitate cu o alta echipa din capitala, Tottenham, care este pe locul 4.

 

Scrie un comentariu