Categorii: CFR Cluj

CITESTE JOCUL – CFR Cluj – Ce mare frustrare!

E greu, ca suporter ceferist, să-ţi ascunzi frustrarea atunci cînd vezi cît de bine joacă echipa şi apoi te uiţi la cum arată clasamentul! E greu pentru că echipa noastră şi-a arătat muşchii în faţa formaţiilor de pe podium, făcîndu-le să se bucure că au scăpat de umilinţă, dar în clasament suntem încă departe de ceea ce putem. Vorba unui prieten. CFR s-a comportat în meciurile cu Timişoara şi cu Urziceniul asemeni elevului genial al clasei, care arată doar cînd vrea ceea ce poate. Şi e în stare de multe, inclusiv să le permită, prin paşii greşiţi pe care i-a făcut, unor echipe de şchiopi să se împopoţoneze cu locurile fruntaşe şi să joace în Liga Campionilor. O competiţie în care doar noi am arătat că avem valoare să jucăm.

În sfîrşit, să sperăm că în tot răul e şi un bine şi că această califcare doar în Europa League ne va ajuta să ne împlinim şi aspiraţiile europene. Şi ale noastre, fanii care cîntăm meci de meci pentru culori, şi ale patronului, care nu o dată ne-a promis că într-o zi va aduce la Cluj şi un trofeu european. Or, acum, ar f tocmai bine să ne aline durerea provocată de ratarea titlului intern în acest sezon cu cucerirea, anul viitor, a primei ediţii a Europa League.

În fond, dacă Şahtiorul lui Mircea Lucescu, o echipă construită cam după acelaşi tipar cu a noastră, a putut, iar miercuri va juca la Istanbul cu trofeul pe masă, CFR de ce n-ar putea disputa şi ea, pe 12 mai 2010, la Hamburg, finala celei de-a doua competiţii europene intercluburi?

Articol preluat din caietul meciului CFR 1907 Cluj – FC Brașov, din etapa a 31-a a Ligii I. Clubul CFR 1907 Cluj oferă gratuit suporterilor caietul de meci la fiecare partidă disputată pe teren propriu.

Citește toate știrile despre CFR Cluj.

Scrie un comentariu