Categorii: CFR Cluj

CITESTE JOCUL – CFR Cluj – Un punct si de la capat

Aparent uşoară, partida cu moldovenii n-a început rău, însă precipitarea lui Peralta, Dubarbier şi Traore au făcut ca golul să nu cadă în poarta Oţelului. Iar când e să se aleagă praful, spre fnalul primei re- prize, Mureşan a greşit ca în curtea şcolii. Stoperul nostru a preluat neglijent o minge la marginea careului, apoi l-a faultat pe Sălăgean, scăpat spre gol. Roşu şi lovitură liberă, din care Jelev a deschis scorul. În repriza secundă, campionii au avut o tresărire de orgoliu. Cu Yssouf Kone jucând aproape într-un picior, ai noştri au presat careul gălăţean, dar n-au reuşit decât să egaleze, chiar prin atacantul african. În minutul 82, Ruiz a irosit o uriaşă ocazie de 2-1, gol care ar f rescris poate istoria acestui sezon pentru CFR.

Meciul ultimei şanse practice la titlu s-a jucat în Ştefan cel Mare şi n-a fost nici el mai fericit pentru băieţii lui Conceição. În prima repriză, campionii au avut o singură ocazie clară de gol, prin Yssouf Kone, dar şi ghinionul unui arbitraj ciudat al lui Asaf Kenan. Israelianul n-a dat penalty la un fault al lui Moţi asupra lui Ruiz (45), dar a sancţionat cu lovitură de pedeapsă un presupus henţ al lui Dani, la o minge şutată în mâna lui de la mică distanţă. Dumnezeu a făcut dreptate, Niculae a şutat în bară (40), însă o eroare a lui Alcantara i-a permis lui Dănciulescu să deschidă scorul cu puţin înainte de pauză. În repriza a doua, ai noştri au presat permanent, dar golul izbăvitor n-a venit nici de la Ruiz, nici de la Kone şi nici de la Culio. Cea mai mare ocazie de gol s-a ivit la ultima fază a partidei, când Dolha a respins două şuturi consecutive ale lui Frangipane şi Veljovic. S-a încheiat 1-0 şi apărarea titlului ţine acum de domeniul miracolelor.

Minuni însă s-au mai văzut, inclusiv în fotbal!

Articol preluat din caietul meciului CFR 1907 Cluj – Poli Timișoara. Clubul CFR 1907 Cluj oferă gratuit suporterilor caietul de meci la fiecare partidă disputată pe teren propriu.

Citește toate știrile despre CFR Cluj.

Scrie un comentariu