Categorii: CFR Cluj

CITESTE JOCUL – CFR Cluj – Visul merge mai departe

Dinamo, îngerul şi demonul nostru, ne-a dat un ultim brânci din lupta pentru titlu şi un răgaz de şase săptămâni, amară constatare, să ne antrenăm pentru… finala Cupei României. Şi să depănăm amintiri frumoase. În săptămâna în care sărbătorim un an de la cucerirea titlului, joi, şi un an de la câştigarea cupei, duminică, să ne ştergem lacrimile şi să rememorăm clipele cele mai frumoase trăite ca suporteri vişinii.

Să închidem ochii şi să ne amintim de penalty-ul lui Cadu de pe „Moina”, cel care ne-a adus titlul; de golurile lui Ruiz din cupă şi de paradele lui Stăncioiu din fnala de la Piatra Neamţ, care ne- au făcut şi ele fericiţi; de reuşitele lui Culio de pe Olimpico din Roma; de bara lui Trică cu Chelsea dintr-o seară magică de 1 octombrie în Gruia; de „călcâiele” lui Culio şi Trică, dar şi de „capul” lui Kone de pe Stamford Bridge.

Toate aceste momente au fost aievea, fac parte dintr-o poveste de neuitat, iar pentru că ni le-au dăruit trebuie să le mulţumim băieţilor noştri. Şi să-i iertăm pentru clipele triste de azi, findcă, nu-i aşa?, visul poate şi trebuie să meargă mai departe. Hai CFR!

Articol preluat din caietul meciului CFR 1907 Cluj – Poli Timișoara. Clubul CFR 1907 Cluj oferă gratuit suporterilor caietul de meci la fiecare partidă disputată pe teren propriu.

Citește toate știrile despre CFR Cluj.

Scrie un comentariu