Categorii: CFR Cluj

CITESTE JOCUL – CFR Cluj vs. Poli Timisoara

Palmaresul ultimelor întâlniri directe le zâmbeşte bănăţenilor, care au pierdut un singur joc în ultimele trei sezoane. Se întâmpla în primăvara lui 2007, când CFR-ul lui Bergodi învingea Timişoara în Gruia cu 2-1 şi făcea un prim pas spre prima participare în Cupa UEFA. Ce va f în această seară? Să sperăm într-o victorie, chiar dacă suntem văduviţi de aportul principalei guri de foc, Ys- souf Kone, suspendat, absenţă compensată oarecum de cea a „căpitanului” bănăţenilor, Alexa, accidentat.

A venit vremea Timișoarei?

Două dintre răzvrătitele provinciei, CFR Cluj şi FC Timişoara, echipe care au zdruncinat din temelii liniştea granzilor de la Bucureşti, scriu azi, în Gruia, epilogul rundei interme- diare din această săptămână. În joc nu sunt numai cele trei puncte, mai importante parcă pentru bănăţeni, ci şi mult orgoliu, fecare având de demonstrate ceva rivalilor. Ai noştri, că eventul de anul trecut nu a fost doar o întâmplare şi că reprezentaţii precum cea de la Roma pot f puse în scenă şi în Gruia. Timişorenii, mânaţi în luptă de zicala “Tot Banatu-i fruncea!”, că a venit vremea lor în Liga I şi că sunt pregătiţi să preia ştafeta şi să ducă laurii de campioană de la Cluj la Timişoara.

Articol preluat din caietul meciului CFR 1907 Cluj – Poli Timișoara. Clubul CFR 1907 Cluj oferă gratuit suporterilor caietul de meci la fiecare partidă disputată pe teren propriu.

Citește toate știrile despre CFR Cluj.

Scrie un comentariu