Categorii: Campionate, Fotbal, Stiri

Continua disputa Barcelona vs Real Madrid

Cea mai pasionanta lupta din fotbalul mondial este cea dintre catalanii de la Barcelona si Real Madrid, echipa cu cele mai multe trofee ale Ligii Campionilor, din istoria competitiei. Orice pasionat de fotbal o urmareste si are si o favorita.
Detinatoarea de acum a Ligii Campionilor este Barcelona, care are un joc magnific, apreciata de multi ca cea mai buna echipa de fotbal care a pasit vreodata pe dreptunghiul verde. Foarte pasionanta disputa interna, din Primera Division, ar putea fi dublata de un super… El Clasico chiar in finala Ligii Campionilor, daca ambele echipe trec de semifinale.
In campionantul Spaniei s-au jucat 31 din cele 38 de etape. Real Madrid conduce cu 79 de puncte (25 de victorii, 4 egaluri si 2 infrangeri), iar Barcelona are 75 de puncte (23 de victorii, 6 egaluri si 2 infrangeri). Dar diferenta dintre cele doua, de fapt avansul Realului, a fost de 10 puncte, intre etapele 23 si 27. De atunci Real Madrid a facut 3 egaluri (1-1 acasa cu Malaga si in deplasare la Villarreal si 0-0 acasa cu Valencia), in timp ce Barcelona a castigat toate jocurile de campionat. Marele meci de pe Nou Camp, Barcelona – Real Madrid va fi unul extrem de important. Va avea loc peste doar doua etape, pe 21 aprilie.
In etapa intermediara, ultima jucata, Real a castigat la Atletico Madrid cu 4-1 gratie evolutiei de exceptie a lui Cristiano Ronaldo care a inscris de 3 ori, ultimul din penalty si Callejon respectiv Falcao pentru gazde. Oricum, se astepta mai mult in derby-ul Madridului de la semifinalista Europa League. Barcelona s-a impus si ea la scor, 4-0 acasa cu Getafe; A. Sanchez a semnat o dubla, Messi si Pedro cate un gol.

Scrie un comentariu