Categorii: Fotbal, Stiri

Dan Petrescu este noul antrenor al echipei Dinamo Moscova

Dan Petrescu va semna un contract pe trei ani cu gruparea rusa Dinamo Moscova, ocupanta ultimului loc in campionatul Rusiei dupa patru etape.
Antrenorul Dan Petrescu, in varsta de 44 de ani, va semna un contract valabil pe trei sezoane cu gruparea rusa Dinamo Moscova, a anuntat, vineri, pe site-ul oficial, clubul din capitala Rusiei.
Dan Petrescu il succede pe Serghei Silkin, care a demisionat in urma rezultatelor slabe ale formatiei.
Tehnicianul roman isi va incepe de luni munca la noua sa echipa.

La meciul cu Terek Groznii, echipa va fi condusa in continuare de interimarul Dmitri Kohlov.
Noul presedinte al clubului rus este Ghenadi Soloviov, in locul lui Iuri Isaev, care a demsionat.
Dinamo Moscova ocupa ultimul loc in clasamentul primei ligi ruse, dupa ce a inregistrat patru infrangeri in primele patru etape.
Antrenorul Dan Petrescu a demisionat de la conducerea tehnica a echipei Kuban Krasnodar, la care evolueaza si atacantii Gigel Bucur si Daniel Niculae.
La 29 decembrie 2009, Dan Petrescu a semnat un contract pe cinci ani cu Kuban Krasnodar, care evolua atunci in liga a II-a.
El a reusit promovarea echipei dupa primul sezon, iar anul trecut a fost foarte aproape de a termina cu formatia Kuban pe un loc care sa-i asigure participarea in Liga Europa.
Dinamo Moscova este cea de-a sasea echipa din cariera de antrenor a lui Dan Petrescu, dupa Sportul Studentesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni si Kuban Krasnodar.

Dinamo Moscova va intalni formatia germana VfB Stuttgart in play-off-ul Europa League.

Scrie un comentariu