Dan Petrescu spre Premier League

Cel care producea miracolul de la Urziceni, unde a preluat echipa nou promovata si in mai putin de 3 ani a iesit campion al Romaniei in 2009, Dan Petrescu, este pe cale sa isi indeplineasca visul si sa antreneze in puternicul campionat din Anglia, Premier League.
Daca despre cariera de jucator a lui Dan Petrescu nu trebuie decat sa ne reamintim ca a scris istorie la Steaua si la Chelsea (care a ramas in imima lui, dovada este ca una din fetele sale are numele Chelsea !!) si golul extrem de important din meciul Romania – Statele Unite ale Americii, singurul al meciului din grupa de la Campionatul Mondial din 1994, iata ca si ca antrenor performantele celui poreclit bursucul sunt tot mai importante.
Un portal de sport rusesc scrie ca echipa clasata pe locul 12 in Premier League, Swansea, il vrea pe Dan Petrescu din nou in Anglia, ca sa antreneze prima echipa galeza care a ajuns in Premier League. Swansea se va desparti la finalul sezonului de antrenorul actual, nord-irlandezul Brendan Rodger si il mai vrea in lot pe atacantul ivorian Lacina Traore, golgeterul lui Petrescu la Kuban Krasnodar.

Scrie un comentariu