Categorii: Stiri

Dananae a semnat cu Steaua! Urmeaza Chipciu…?

Olteanul Ovidiu Dananae este primul transfer al echipei Steaua in aceasta iarna, urmand a se alatura lotului lui Ilie Stan in cel mai scurt timp. Fundasul dreapta, in varsta de 26 de ani, a parasit Universitatea Craiova in vara, dupa retrogradarea ”Stiintei” si s-a transferat in Rusia, la Tom Tomsk, acolo unde insa nu a reusit sa joace nicio partida.

Transferul ar fi trebuit tinut secret pana la inceputul perioadei oficiale de transferuri, dar Gigi Becali, patronul Stelei, s-a dat de gol, intentionat sau nu, intr-o declaratie publica. ” Am luat un jucator in seara asta. E liber de contract, e roman. Nu e Tibi Ghioane, vine de acum, din retur, pe un post pe care suntem deficitari. E tanar, a jucat la echipa nationala si va ajunge din nou acolo.” a spus latifundiarul din Pipera intr-un stil criptic destul de usor de descifrat.

Dananae s-a consacrat ca fundas dreapta, dar poate juca si mijlocas dreapta, si are nu mai putin de 158 de partide pentru Universitatea Craiova, echipa pentru care a inscris si doua goluri. Nascut in Craiova, acesta a debutat in fotbalul mare la FCM Resita, pe cand avea doar 18 ani, fiind rapid recrutat de ”Stiinta” un an mai tarziu. In echipa nationala a Romaniei, Dananae a debutat in 2009 si a jucat in patru partide.

Fundasul dreapta s-ar putea intalni la Steaua cu mai multi fosti colegi de la Universitatea Craiova, Prepelita, fratii Costea si Razvan Stanca facand parte din aceeasi echipa cu Dananae in perioade diferite.

Steaua intentioneaza sa continue campania de transferuri inceputa in forta, urmatoarea tinta fiind mijlocasul Alexandru Chipciu, de la Pandurii. Acesta are 22 de ani, a debutat pentru nationala Romaniei in acest an si a declarat ca si-ar dori sa joace in tricoul Stelei. Totusi, patronul Pandurilor, Marin Condescu, nu ar fi dispus sa-i dea drumul mijlocasului inca in Capitala, dorind sa obtina un profit cat mai bun in urma unui eventual transfer al jucatorului nascut in Braila si adus de la echipa CF Braila in 2009.


Scrie un comentariu