Categorii: Stiri

Dinamo, CFR Cluj si Rapid sunt pe podiumul Ligii I de Sarbatori

Dinamo s-a aratat cea mai in forma echipa in campionat in sezonul de toamna al anului 2011. Cu 40 de puncte, Dinamo este urmata de CFR Cluj cu 39 de puncte si Rapid cu 37 de puncte. Premiante sunt Steaua, pe locul 4, cu 32 de puncte, campioana Otelul Galati este pe locul 5 cu 31 de puncte, iar pe locul 6 o gasim pe Pandurii Targu Jiu, cu 30 de puncte.

Dinamo a condus majoritatea etapelor, avansul ei a si fost ceva mai mare, dar pe final CFR Cluj s-a apropiat la doar un punct. Cel mai important meci pare a fi fost CFR – Dinamo, in care clujenii conduceau in Gruia in minutul 80 cu 2-1, dar nu au putut tine de rezultatul favorabil si Dinamo a castigat, dramatic in prelungiri, cu 3-2.

Dinamo are 12 victorii, 4 egaluri si doua infrangeri. Pe teren propiu Dinamo a castigat cu Targu Mures, Pandurii Tg. Jiu, Otelul Galati, Chiajna si Vointa Sibiu, egaluri cu Rapid si Brasov, a pierdut cu Steaua. Acasa a obtinut 17 puncte. In deplasare Dinamo a obtinut victorii cu Gaz Metan, Sportul, Petrolul, Ceahlaul, CFR Cluj, Mioveni si Targu Mures, egaluri cu U Cluj si Astra, a pierdut cu Vaslui. In deplasare Dinamo a castigat 23 de puncte.

CFR Cluj are 12 victorii, 3 egaluri si 3 infrangeri. Pe teren propiu CFR a castigat cu Astra, Sportul, Vaslui, Ceahlaul, U Cluj si Mioveni, egal cu Petrolul, infrangeri cu Gaz Metan si Dinamo. Acasa a obtinut 19 puncte. In deplasare CFR Cluj a castigat cu Targu Mures, Otelul Galati, Chiajna, Brasov, Vointa Sibiu si Astra, egaluri cu Rapid si Steaua, a pierdut cu Pandurii Tg Jiu. In deplasare CFR Cluj a obtinut 20 de puncte.

Rapid are 11 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri. Pe teren propiu Rapid a castigat cu Vaslui, Chiajna, Mioveni, Astra, Gaz Metan si Sportul, egaluri cu Brasov si CFR Cluj, fara meci pierdut. Acasa a obtinut 20 de puncte. In deplasare Rapid a castigat cu Petrolul, Ceahlaul, Vointa Sibiu, Targu Mures si Vaslui, egaluri cu Dinamo si Steaua, a pierdut cu U Cluj, Pandurii Tg. Jiu si Otelul Galati. In deplasare Rapid a obtinut 17 puncte.

In clasamentul golgheterilor din Liga I conduce Marius Niculae (Dinamo) cu 14 goluri, urmat de Wesley (Vaslui, brazilian) cu 13 goluri, Danciulescu (Dinamo) cu 8 goluri, Rusescu (Steaua), Herea (Rapid), Weldon (CFR Cluj, brazilian), Oprita (Petrolul) – toti cu cate 7 goluri.

Scrie un comentariu