Categorii: Dinamo

Dolha desfiintat de Borcea

 

„Două puncte am pierdut la Cluj, iar acum am făcut egal, deşi am dat patru goluri în deplasare. Ce să fac eu? Am fost egalaţi şi la Cluj, şi la Urziceni.E păcat de munca celorlaţi. Eu am zis că Dolha nu trebuie să mai joace, dar nu fac eu echipa, n-am ce să fac, n-am ce măsuri să iau”, a spus Borcea, citat de ediţia electronică a cotidianului Pro Sport.

Este pentru a doua oară când Cristian Borcea îl critică pe portarul Emilian Dolha . Prima declaraţie a oficialului grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare a fost făcută la câteva momente după încheierea derbiului CFR Cluj – Dinamo Bucureşti, scor 2-2, în care Dolha a scăpat balonul din mână, permiţându-i lui Culio să egaleze pe finalul partidei, disputată în etapa XXI-a a Ligii I:

„Dolha le-a făcut două cadouri clujenilor. De asta n-a ajuns el portar mare. Când te uiţi la el, e mereu alb la faţă, un portar trebuie să fie stăpîn pe el. Dolha nu mai poate să apere nici la echipa a doua. Păcat de jucători, de dăruirea lor”, spunea, atunci, Borcea.

sursa:mediafax

Scrie un comentariu