Categorii: Campionate, Fotbal, Stiri

Dorin Goian, gest de loialitate pentru Glasgow Rangers

Situatia de la Glasgow Rangers se inrautateste in fiecare zi, iar acum viitorul clubului scotian e in dubiu mai mult ca niciodata. Pentru a putea evolua in campionat, Glasgow Rangers are nevoie de acceptul a cel putin sapte din celelalte 11 grupari pentru a putea efectua transferul patrimoniului clubului de pe societatea falimentara pe una noua, fara datorii. Cum patru cluburi au votat deja impotriva acestei propuneri, un nou vot negativ va fi sinonim cu retrogradarea lui Glasgow Rangers.
Clubul a fost cumparat de compania The Sevco si, conform regulamentului, ar trebui sa evolueze in ligile inferioare, insa majoritatea jucatorilor refuza sa-si schimbe contractele pe noua companie, nedorind sa evolueze intr-o liga inferioara. Presa anunta ca a inceput un exod al jucatorilor, dar romanul Dorin Goian face exceptie, dand dovada de o mare loialitate fata de club, in aceasta situatie critica. O loialitate socanta pana si pentru fanii lui Rangers ! Singurele vesti bune sunt ca fundasul Lee Walace a semnat, iar agentul lui Dorin Goian a declarat presei ca fundasul roman e dispus sa joace in First Division (n.r. liga secunda din Scotia)”, noteaza Daily Mail.

Practic, dupa ce anul trecut a acceptat micsorarea contractului fara nicio ezitare, acum Goe anunta ca va ramane alaturi de Rangers indiferent de ce se intampla. Fanii ii acuza pe jucatorii care au plecat ca „gandesc doar cu portofelul”, iar Goe ofera o mostra de caracter rar intalnita in fotbalul modern.

Avocatul Margaret Gribbon a confirmat ultimele 4 plecari de la echipa si a anuntat ca in acest moment pana si participarea in liga secunda este in dubiu pentru Rangers.

Scrie un comentariu