Categorii: Steaua

FRF: Steaua – Rapid se joaca cu spectatori

În urma acestei decizii, meciul Steaua – Rapid, din etapa a 31-a a Ligii I, se va disputa cu spectatori. Steaua risca să fie sancționată cu disputarea meciului de vineri cu porțile închise.

Suporterii steliști au aprins zeci de torțe și fumigene pe parcursul meciului cu Dinamo. Mai multe amănunte în articolul VIDEO – Suporterii steliști la „eternul derby” cu Dinamo.

Meciul Steaua – Rapid se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe stadionul „Ghencea”, fiind transmis în direct de Antena 1. Suporterii își pot achiziționa bilete pentru acest meci inclusiv în ziua disputării, între orele 12:00-18:00.

Lacătuș: „Nu mă interesează cine ia titlul”

„Pe mine mă interesează doar locul pe care Steaua îl va ocupa la finalul campionatului. Nu mă interesează cine va lua titlul”, a declarat Lăcătuș, răspunzându-le celor care susțineau că „roș-albaștrii” nu își vor apăra corect șansele în meciul cu Unirea Urziceni, din ultima etapă, în cazul în care ialomițenii ar avea nevoie de cele trei puncte puse în joc pentru a surclasa Dinamo în lupta pentru titlu.

Citește toate știrile despre Steaua.

Scrie un comentariu