Categorii: Stiri

George Copos isi anunta retragerea de la Rapid! Sa-l credem…?

Intr-o postare publicata astazi pe blogul personal, omul de afaceri George Copos anunta ”cu regret” ca a hotarat sa se retraga din fotbal si sa cedeze clubul Rapid, al carui patron este de mai multi ani. Conform spuselor lui Copos, actiunile si finantarea Rapidului sunt disponibile oricui contra sumei de un leu.

Anuntul fostului senator din legislatura 2004-2008 vine dupa meciul FC Vaslui – Rapid, meci din prima etapa a returului Ligii 1. Partida a fost inconjurata de numeroase suspiciuni si acuzatii, Constantin Zotta, unul dintre oficialii Rapidului, recunoscand ca a contactat cativa jucatori de la Vaslui inainte de meciul dintre cele doua echipe. Adrian Porumboiu, patronul de la Vaslui, a anuntat ca mai multi jucatori vor fi pusi pe liber in aceasta iarna ca urmare a ”sprijinului” oferit Rapidului pentru obtinerea victoriei.

Atat Zotta, cat si Copos au negat vehement ca s-ar fi incercat ceva necurat inainte de meciul cu FC Vaslui, meci care a fost si marcat de un arbitraj extrem de slab. De altfel, finantatorul Rapidului acuza pe blogul sau eliminarea lui Deac din respectiva partida, precum si un presupus penalty neacordat echipei sale. Copos caracterizeaza meciul Vaslui – Rapid ca pe ” o intamplare din alta lume, care nu e a mea si in care nu ma mai regasesc.” Omul de afaceri de 58 de ani mai spune ca nu-l mai tin nervii sa practice un anumit sport care ”de fapt, este un altul, cu reguli pe care nu le cunosc”.

Cu toate ca anuntul lui George Copos pare unul foarte serios, credibilitatea spuselor sale este scazuta daca luam in considerare faptul ca acesta a mai anuntat de cateva ori in ultimii ani ca ”s-a saturat de fotbal”, ca nu mai poate sustine clubul Rapid sau ca doreste sa se retraga alaturi de familie departe de valtoarea din sportul romanesc.

In aceste conditii, cu toate ca este posibil sa ne inselam, spusele lui Copos de astazi nu par altceva decat un nou strigat pentru atentie sau o noua incercare de a atrage un finantator la Rapid, caruia sa i se arate usa imediat dupa ce a cheltuit ceva bani, asa cum s-a intamplat nu demult cu Jean Valvis sau Fathi Taher.

Scrie un comentariu