Categorii: Fotbal, Steaua, Stiri

Golul magnific al lui Raul Rusescu (video). Dan Petrescu ii vrea pe Rusescu si Bourceanu

Steaua a castigat extrem de categoric meciul cu Concordia Chiajna, 6-0. Unul din cele doua goluri marcate de Raul Rusescu a fost manific !! Golul lui Rusescu a facut inconjurul lumii si mai multi scouteri din Europa au vazut faza. Englezii i-au spus ‘The triple sombrero’ si se minuneaza de aceasta reusita, probabil cea mai frumoasa a anului in Liga I.

Echipa lui Reghecampf a reusit sa se mobilizeze si a revenit in forta dupa infrangerile cu Stuttgart si Brasov. Dan Petrescu nu-i scapa din ochi pe jucatorii Stelei si pregateste deja doua transferuri care l-ar putea umple de bani pe Gigi. Dinamo Moscova ii vrea pe Rusescu si Bourceanu.

„Sincer, nu ma asteptam la o diferenta asa de mare, dar ne bucuram. Ne-au intrat aproape tot ce am avut. Au prins o zi slaba, o sa-si revina. le urez succes in continuare. Este o victorie importanta, ne da moral si sper sa facem un joc bun si la Copenhaga. Si Stuttgart ne-au prins pe noi, ne-au dat multe, asta am facut si noi astazi, am jucat pana la capat”, a spus Adi Popa.

Dupa victoria cu Chiajna, Reghecampf termina 2012 pe locul 1, cu Steaua si prinde finala antrenorilor. Micea Lucescu, Dan Petrescu si Laurentiu Reghecampf se vor lupta pentru cea mai pretioasa recunoastere, antrenorul roman al anului.

Scrie un comentariu