Categorii: Stiri Din Sport, Tenis

Inca o infrangere pentru perechea Rojer/Tecau

perechea Rojer/Tecau

perechea Rojer/Tecau

Perechea Rojer/Tecau a disputat astazi al doilea meci din grupa la Turneul Campionilor. Ca si in primul, astazi a pierdut din nou in Super tie-break. Daca in prima partida, contra cuplului Peya/Soares, a pierdut primul set, astazi perechea formata din Rojer si Tecau l-a castigat pe primul la tie-break. Startul partidei a fost unul ezitant pentru „dublul” romano-olandez, care a comis greseli copilaresti. Din fericire, nici Mike Bryan nu a prins o forma prea buna, Rojer/Tecau reusind sa faca doua breakuri. Din pacate, fratii Bryan au luat al doilea set, scor 6-3, pentru ca in Super Tie-break sa se impuna cu scorul de 10-6.

Dupa cum arata si datele statistice, cuplul Rojer/Tecau a obtinut mult mai putine lovituri castigatoare in setul al doilea decat in primul: 20, fata de 43. Si la l0viturile castigatoare pe al doilea serviciu s-a observat un regres evident: 29%, fata de 60%. In setul secund, perechea olandezo-romana a condus cu 3-1, de acolo rupandu-se insa ceva. Majoritatea game-urilor au avut nevoie de punct decisiv, ceea ce denota ca meciul a fost foarte echilibrat. Din pacate, Rojer si Tecau nu s-au concentrat cum trebuie pentru a fructifica mai multe astfel de cazuri.

In Super Tie-breakul din primul meci, Peya si Soares au avut 4-0. Acum, perechea Rojer/Tecau a beneficiat de aceasta situatie fericita. Se putea face 5-0, insa, la punctul 5, Tecau a estimat ca mingea va iesi afara, preferand sa o lase sa iasa, in loc sa plesneasca un voleu. Din pacate, intuitia lui Horia a fost gresita, de aici Super Tie-breakul luand o intorsatura pe care nu doream sa o vedem.

Era intersant de vazut peste doua zile un meci intre Tecau, pe de-o parte si Lindstedt, pe de alta, una in urma careia sa se decida care dintre cele doua perechi vor patrunde in semifinale. Sanse mai sunt sa vedem acest lucru, insa destul de mici. Dupa cum probabil stiti, Tecau si Lindstedt a fost perechea ce a evoluat in urma cu doi ani la Turneul Campionilor. Sunt prea multe lucruri de calculat acum, inaintea partidei de diseara, totul devenind ceva mai clar dupa. Meciul dintre cuplurile Peya/Soares si Kubot/Lindstedt, castigatorii primei etape, se va disputa astazi, la ora 20:00, pe Digisport 2. Speram la o victorie a cuplului Peya/Soares, in caz contrar Rojer si Tecau fiind eliminati.

 

Scrie un comentariu