Categorii: Stiri

Incepe CM de handbal din Brazilia. Iata programul complet al echipei Romaniei in grupe!

Echipa reprezentativa de handbal feminin a Romaniei este de ani buni in elita mondiala a acestui sport, luptandu-se mai mereu pentru medalii. Brazilia va fi terenul in care Valentina Ardean, Cristina Varzaru si compania vor incerca din nou sa se claseze intre primele echipe ale lumii intr-o competitie care va debuta sambata 3 decembrie si se va incheia pe 18 decembrie cu cele doua finale, intr-una dintre care speram sa se afle si fetele noastre.

Romania va debuta sambata, in compania Tunisiei, intr-un meci ce pare destul de lejer si care va avea loc incepand cu ora 19:00, ora Romaniei. A doua partida va avea loc pe 5 decembrie, de la aceeasi ora, si adversara echipei noastre va fi o alta echipa modesta, cea a Cubei.

Seria partidelor usoare se va incheia o zi mai tarziu, pe 6 decembrie, atunci cand Romania va infrunta Japonia, intr-un meci care va incepe la ora 21:15. Pe 8 decembrie, de la 23:45, fetele noastre vor infrunta gazdele competitiei, Brazilia, in vreme ce pe 9 decembrie, cu incepere de la ora 21:15, va avea loc derby-ul grupei C, Romania-Franta.

Primele patru echipe din fiecare grupa vor avansa in faza optimilor de finala, acolo unde Romania va intalni (daca se va califica) o echipa din Grupa D. Suedia si Danemarca sunt cele mai redutabile reprezentative care fac parte din aceasta grupa, Croatia si Argentina avand sanse bune sa completeze ”careul de asi”.

De pe orice loc s-ar califica nationala noastra, aceasta va juca in optimi pe 12 decembrie, in vreme ce sferturile de finala vor avea loc pe 14 decembrie. Sa mai spunem si ca toate partidele acestei competitii vor fi transmise in direct si in exclusivitate de postul de televiziune Dolce Sport si sa incheiem prin a ura bafta multa echipei lui Radu Voina, cea pe care o asteptam pe 18 decembrie sa ne ofere o noua bucurie extraordinara.

Hai, Romania, si ramaneti aproape de site-ul nostru, acolo unde veti gasi de acum incolo cele mai importante si mai proaspete stiri din sport!

Scrie un comentariu