Categorii: Liga Economistului

INTERVIU Andrei Cristea: Si eu am fost descoperit la un campionat amator

Fotbalistul in varsta de 25 de ani a inceput fotbalul la Bacau, dupa care, in 2004, s-a transferat la Steaua Bucuresti. In Bulevardul Ghencea a reusit celebra dubla impotriva Valenciei, cariera sa continuand la Timisoara, Iasi si, actualmente, Dinamo Bucuresti. In sezonul 2009-2010 al Ligii I, atacantul a inscris 10 goluri pentru formatia din Soseaua Stefan cel Mare.

Andrei, ce părere ai despre Liga Economistului?

Cred ca este o competitie extrem de reusita si sper ca pe final sa asist si eu la unele meciuri. Am un prieten foarte bun care evolueaza si mi-a povestit multe lucruri frumoase despre aceasta competitie. Deocamdata am vazut ca el se descurca si e golgheter, asa ca trebuie sa vin sa vad cateva meciuri.

Te bucură să vezi că se mai organizează campionate de fotbal şi la nivel şcolar/universitar?

Da, din nefericire cred ca lipseste extrem de mult implicarea adevarata in multe sporturi la nivelul de amatori, si daca stau bine sa ma gandesc si eu am fost descoperit tot la un campionat in scoala generala. De abia apoi au urmat primii pasi spre fotbalul profesionist.

Ce părere ai despre sportul la nivel universitar? Care sunt beneficiile pe care le aduce practicarea în mod organizat a sportului în universităţi?

Cred ca ofera o latura extrem de frumoasa vietii de student si poate constitui piatra de temelie in creionarea unui mediu universitar placut, care sa poata imbina utilul cu placutul.

Crezi că ar trebui organizate mai multe competiţii precum Liga Economistului? Dacă da, de ce?

Cred ca este o buna ocazie sa petreceti timp impreuna, iar formatul de echipe mixteprofesori-studenti este extrem de interesant. Cred ca sportul poate oferi oportunitatea de a inchega noi prietenii bazate pe sinceritate, respect si nu trebuie sa omitem aceste lucruri cand ne gandim la organizarea unor competitii de acest gen.

Ce ne poţi spune despre fotbalul din copliăria ta, din anii tăi de şcolar? Cum era fotbalul pe care îl jucai la şcoală?

Erau vremuri extrem de frumoase, in care ne bucuram de fiecare moment liber pentru a mai juca un fotbal intre noi. Din pacate, au trecut repede si nu au ramas in urma decat niste amintiri extrem de placute

Ce mesaj ai transmite participanţilor îl Liga Economistului şi suporterilor acestei competiţii?

In primul rand vreau sa felicit organizatorii si toti participantii si vreau sa cred ca veti face tot posibilul sa mentineti aceasta competitie si pe viitor. Urez mult succes tuturor echipelor si sper ca lupta pentru titlu sa fie stransa!

Citeşte mai mult despre Liga Economistului pe site-ul oficial, www.ligaeconomistului.com

Scrie un comentariu