Categorii: Stiri

James Bond va deschide Olimpiada de la Londra !

Organizatorii ceremoniei de deschidere a Olimpiadei de la Londra vor sa fie foarte originali. Asa ca deschiderea nu va fi facuta de vre-un sportiv celebru, ci de un agent celebru, nimeni altul decat James Bond.
James Bond va fi interpretat de Daniel Craig, el va deschide Jocurile Olimpice din ordinul reginei Elizabeta a II-a intr-un scurt metraj turnat de Danny Botle si care va fi proiectat in timpul ceremoniei de deschidere a Olimpiadei, pe data de 27 iulie 2012.
Directorul artistic al ceremoniei de deschidere a Jocurile Olimpice de la Londra, regizorul Danny Boyle, a realizat un scurt metraj intitulat „The Arrival”, in care agentul 007, interpretat de Daniel Craig, este chemat la Palatul Buckingham de regina Marii Britanii care ii incredinteaza o misiune speciala: sa deschida editia din 2012 a Jocurilor Olimpice, relateaza The Guardian. Astfel, James Bond paraseste palatul la bordul unui elicopter cu care ajunge deasupra stadionului olimpic din Stradford, si se parasuteaza in arena. Potrivit presei britanice, Danny Boyle si Daniel Craig au avut acces la Buckigham Palace, inclusiv in camerele private ale reginei – o permisiune fara precedent acordata de suverana britanica.
Scurtmetrajul va fi proiectat la ceremonia de deschidere a jocurilor pe 27 iulie si va fi difuzat de televiziunea britanica BBC, cea care asigura transmisiunea live a evenimentului.
Desfasurarea Jocurilor Olimpice la Londra (27 iulie – 12 august) coincide cu sarbatorirea jubileului de diamant al reginei Elizabeth a II-a si cu implinirea a 50 de ani de la lansarea primului film din seria „Jambes Bond”.

Scrie un comentariu