Categorii: Fotbal

Jucatorii Stelei il apara pe antrenorul Ilie Stan

Zbonurile ca Becali va decide debarcarea lui Ilie Stan de la Steaua nu fac bine pentru concentrarea jucatorilor inaintea meciului retur cu Twente, de joi, din Europa League. Jucatorii nici nu vor sa auda de asa ceva si sunt decisi sa faca un meci mare cu Twente, cu toate ca toate sansele par a fi de partea echipei olandeze.
„Cred ca la Twente nu avem ce pierde, mergem acolo si vrem victoria. Asta e in capul jucatorilor de la Steaua! Avem nevoie de gol! Cred ca de asta, noi vrem mai mult sa dam 2 goluri si sa castigam. Cred ca Twente a fost o echipa accesibila cand am jucat cu ei la Bucuresti. Va fi mai greu afara, e normal, sunt cu fanii lor.

Noi cred ca avem foarte multe experiente de astea. Noi suntem echipa mai mare, noi am castigat mai multe tituluri decat ei, avem mare istorie in Europa”, a declarat Geraldo pentru ProTV.
Geraldo e bucuros ca jucatorii vor avea ocazia sa ii demonstreze lui Becali in Olanda ca nu sunt fitosi. Chiar daca patronul s-a certat cu Ilie Stan, fundasul portughez e convins ca antrenorul Stelei nu va fi demis inainte de retur.

„Noi vrem sa castigam. Noi suntem uniti toti, dar cu patronul suntem mai mult. Nu stiam ca Ilie Stan a fost demis pentru 15 minute, nu am vazut asta. Astea sunt problemele lor, nu cu mine, nici cu echipa. Ne gandim acum la meciul cu Twente, nu cu asta, probleme afara de fotbal.

A zis patronul ca il da afara pe Ilie Stan? Eu cred ca nu. Noi toti am facut o treaba buna aici, antrenori si jucatori, suntem toti uniti pentru a face un retur bun, nu cred ca mister Ilie Stan pleaca acum”, a mai spus Geraldo.

Scrie un comentariu