Categorii: Liga Economistului

Liga Economistului: Interviu Alexandru Ticamera (COM)

Jucati impotriva campioanei. Ce asteptari ai de la acest meci?

Asteptarile noastre sunt foarte mari, ca pentru orice meci. Faptul ca sunt campioni nu ne inspaimanta deloc , iar faptul ca au reusit sa ne infranga in prima confruntare, cea din cupa, ne determina sa ne luam revansa. Acum ca am vazut cum stau lucrurile suntem de parere ca putem sa le stricam seria de meciuri fara infrangere!

Tinand cont de valoarea adversarului, ati pregatiti meciul cu Economia intr-un fel anume, i-ati oferit mai multa atentie decat altor meciuri, sau nu?

Intotdeauna cand joci contra celor mai buni, ambitia de a castiga este mai mare decat in oricare meci. Schimbarile noastre tactice sunt mai mult din cauza faptului ca avem jucatori suspendati sau accidentati, dar nu-i nimic… Tot raul spre bine, asta e deviza noastra. Acest meci este cel mai greu din campionat asa ca este si normal sa ii acordam atentia cuvenita.

Ati jucat si in Cupa cu Economia. Cum ti s-a parut meciul de atunci?

Prima repriza a fost foarte echilibrata. Pot spune ca am avut mai multe faze pe poarta decat ei, am luat un gol de-a dreptul stupid, dar in rest jocul nostru a mers ceas. In cea de-a doua repriza am fost depasiti din punct de vedere fizic si imediat dup ce am primit al doilea gol parca ne-am pierdut concentrarea. Dupa parerea mea nu a fost un meci deloc spectaculos, iar faptul ca am primit atatea goluri arata mai ales lipsa noastra de concentrare (dovada meciul cu FABBV in care am revenit de la 3-0). Nu contest valoarea celor de la Economie, asa ca sambata sper ca cea mai buna echipa sa castige.

Citeşte mai mult despre Liga Economistului pe site-ul oficial, www.ligaeconomistului.com

Scrie un comentariu