Categorii: Fotbal

LIVE VIDEO: Dinamo-Steaua

Meciul de fotbal dintre Dinamo si Steaua, contand pentru etapa a 16-a a Ligii 1, va avea loc in aceasta seara, incepand cu ora 20:30, si va fi transmis in direct de postul de televiziune DigiSport 1.

Marele derby al campionatului poate fi insa urmarit live si pe internet, iar daca veti urma sfaturile si linkurile noastre toata ‘’afacerea’’ va dura doar cateva minute.

Astfel, puteti urmari marele meci accesand link-ul http://www.sportlemon.tv/c-1.html si alegand din meniu meciul Dinamo-Steaua. Cu siguranta ca la ora meciului vor fi disponibile mai multe optiuni de transmisie live, asa ca va sfatuim sa incercati fiecare fereastra externa in parte pana veti gasi calitatea video si audio cea mai buna.

Unele dintre linkuri vor necesita instalarea programului SopCast, aceasta durand la randul ei cateva minute si nereprezentand niciun pericol pentru siguranta datelor dumneavoastra si pentru stabilitatea sistemului dumneavoastra.

In cazul in care vi se pare prea complicat acest site, nu va descurcati sau pur si simplu nu veti gasi niciun link cu o transmisiune clara, puteti sa accesati http://www.digitv.im/. Veti selecta sigla postului TV Digisport, dupa care vi se va deschide o fereastra de SopCast, fereastra in care nu trebuie sa faceti altceva decat sa dati click pe play. Atentie insa, acest link nu functioneaza normal decat in browserul Internet Explorer, asa ca daca folositi Mozilla Firefox sau Google Chrome, va trebui sa reveniti la linkul oferit mai sus, de la sportlemon.tv.

Vizionare placuta in aceasta seara si va asteptam la rubrica de comentarii de pe site-ul nostru, in cazul in care intampinati orice fel de problema cu unul din linkurile de live streaming de mai sus! De asemenea, asteptam pronosticurile voastre in legatura cu rezultatul meciului de diseara!

Scrie un comentariu