Categorii: Stiri

Lucian Bute va boxa cu Pascal pe 7 decembrie

Meciul dintre boxerul roman Lucian Bute si canadianul Jean Pascal, care trebuia sa aiba loc pe 25 mai, a fost reprogramat pentru 7 decembrie 2013 sau 25 ianuarie 2014, date retinute de InterBox si Groupe Yvon Michel (GYM) in vederea galei de la Centre Bell din Montreal, relateaza presa canadiana, citata de Agerpres.

”Cei doi promotori au considerat ca este bine sa rezerve doua date, pentru a oferi doua optiuni valabile retelei HBO. InterBox si GYM vor discuta in saptamanile viitoare cu reteaua americana si se va lua o decizie in acest sens”, precizeaza comunicatul comun dat publicitatii de promotorii celor doi fosti campioni mondiali.

InterBox si GYM mentioneaza ca toate biletele emise deja pentru gala din 25 mai, anulata intre timp, vor fi valabile pentru gala in care vor boxa Bute si Pascal.

Gala din 25 mai a fost anulata dupa ce Lucian Bute s-a accidentat la mana stanga si a fost supus joi unei interventii chirurgicale pentru indepartarea unor fragmente de os.

Lucian Bute va reveni saptamana aceasta in Florida, unde s-a aflat in cantonament si s-a si operat, pentru a-i fi pus un ghips pe care va fi nevoit sa il poarte timp de sase saptamani.

Dr Jacques Toueg, din echipa medicala a fostului campion mondial IBF, a precizat ca Bute se va afla in convalescenta timp de patru pana la sase luni.

Jean Pascal, foarte dezamagit de anularea meciului din 25 mai, ar fi dorit sa lupte in gala din 8 iunie, in care cap de afis este meciul pentru titlul mondial la semigrea dintre Chad Dawson si Adonis Stevenson, dar deocamdata nu exista o solutie in acest sens.

Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, are in palmares 31 de victorii (24 prin KO) si o infrangere la profesionisti, iar Jean Pascal, fost campion mondial WBC la semigrea, a obtinut 27 de victorii (16 prin KO), a pierdut de doua ori si a facut un meci egal. Meciul va avea loc in limitele categoriei semigrea.

Scrie un comentariu