Categorii: Fotbal Englezesc

Lupta dintre City si United pentru titlul din Anglia

Echipele din Manchester sunt inclestate in lupta pentru titlu. Distanta este de doar doua puncte, in favoarea lui City. In frunte City are 38 de puncte, United 36, Chelsea si Tottenham cate 31, iar Arsenal 29.

Dupa 1-2 la Chelsea etapa trecuta, City trebuie sa dovedeasca ca are forta in lupta pentru titlu. Chiar meciul de duminica, acasa, cu Arsenal, nu este usor. Va mai amintiti ca Arssenal castiga la Chelsea cu un uluitor 5-3 ? Cele doua echipe s-au intalnit acum 3 saptamani in Cupa Ligii si City a castigat cu 1-0, intr-un meci frumos, in londonezii nu au jucat cu primul 11. Si Arsenal trebuie sa castige la City, daca vrea sa ramana in lupta pentru titlu. O disputa foarte interesanta, care nu ar trebui ratata de nici un pasionat de fotbal.

United joaca la Londra, cu QP Rangers. Pare un meci mai usor. Sau mai bine zis, echipele sunt din categorii diferite. QPR a castigat doar un meci acasa in acest campionat, dar gratie unor rezultate mai bune in deplasare este deasupra liniei de retrogradare, pe locul 13 cu 16 puncte.

Etapa 16 din Premier League poate aduce o schimbare de lider, dar sansele ca asta sa se intample nu sunt mai mari de 25-30 la suta.

Scrie un comentariu