Manchester City pregateste meciul decisiv pentru titlu, cu QPR. Pantilimon s-a ocupat de tatal lui Mancini…

Manchester City are un meci cat un sezon, ba nu, cat 44 de sezoane ! Din anul 1968 nu a mai castigat un titlu de campioana a Angliei, iar acum are doar un meci pana la titlu, trebuie sa castige acasa cu londonezii de la Queens Park Rangers si castiga al treilea titlu din istoria clubului.
Manchester City si Mancheter United au cate 86 de puncte !! City are avantajul golaverajului si trebuie sa castige meciul cu QPR pentru a fi campioana. Titlul s-ar putea decide la golaveraj. Ce final de sezon, ce teniune in Anglia !

Nici macar seicii miliardari nu mai au voie la sedintele de pregatire de la City inaintea meciului decisiv pentru titlu cu QPR. Roberto Mancini a facut totusi o concesie. L-a chemat la antrenamente pe tatal sau, Aldo, venit in vizita la Manchester.
Pentru a nu-si lasa parintele singur, Mancini i l-a dat in grija chiar lui Pantilimon. Costel s-a plimbat alaturi de Mancini Sr. prin cantonament si i-a raspuns la toate intrebarile omului care l-a invatat pe Roberto sa iubeasca fotbalul.
Rivala Manchester United are meci in deplasare la Sunderland. Atentie, QPR are doua puncte in plus fata de Bolton, care este pe pozitia de retrogradare, locul 18. Doar daca Bolton nu castiga la Stoke QPR ramane in Premier League daca pierde la Manchester City.
Un alt punct de interes al ultimei etape este locul 3, care duce direct in Liga Campionilor. Acum Arsenal are 67 de puncte, Tottenham 66 de puncte si Newcastle 65 de puncte. Meciurile importante vor fi West Bromwich – Arsenal, Tottenham – Fulham si Everton – Newcastle.

Scrie un comentariu