Categorii: Brazilia 2014, Fotbal, Stiri

Mare meci : Romania – Olanda

Un meci mare asta-seara la Bucuresti, pe Arena Nationala vine vice-campioana mondiala Olanda.
Tricolorii au ocazia sa faca cel mai bun rezultat din istoria noii si moderne Arene, daca vor juca determinati si cu inteligenta.
Cu speranta ca se naste o noua nationala valoroasa, dupa rezultatul superb de la Istambul, victoria tricolorilor cu 1-0, nu trebuie sa uitam ca Olanda e favorita. Si un egal ne-ar fi bun, am continua cu sanse bune disputa pentru locurile de la Mondialul brazilian 2014.

Clasamentul grupei D dupa 3 etape:
1. Olanda (9-1) 9p
2. Romania (7-0) 9p
3. Ungaria 6p
4. Turcia 3p
5. Estonia 0p
6. Andorra 0p.
Adrian Mutu va fi rezerva, a facut si o declaratie in acest sens : „Vin dupa o perioada de inactivitate de 5 luni. M-am pregatit singur in timpul asta. Sunt realist, am vorbit cu domnul Piturca si i-am zis ca nu e o problema ca stau rezerva. Am 2-3 kilograme in plus, trebuie sa reintru in forma si sa imi recapat suflul. Urmez un program special cu preparatorii ca sa ajung la forma cea mai buna.”
Olandezii vor fi in numar de aproximativ 400 in aceasta seara, pe National Arena, incintati ca duelul-vedeta al grupei D se va disputa intr-o atmosfera spectaculoasa.
Pentru a lua contact cu Bucurestiul, un grup de suporteri olandezi si-au petrecut dupa-amiaza de azi in Centrul Vechi (foto). Acestia au avut o intalnire de foc cu un fan roman, care, inarmat cu un fular tricolor, i-a infruntat.

Scrie un comentariu