Categorii: Stiri

Meciul de box Bute – Pascal a fost amanat

Meciul dintre Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, si canadianul Jean Pascal a fost amanat din cauza accidentarii pugilistului roman la mana stanga, in cantonamentul din West Palm Beach, in Florida, relateaza presa canadiana.
Rudel Obreja, fostul presedinte al FR Box si apropiat al lui Lucian Bute, a confirmat informatia : Se pare ca Lucian Bute s-a accidentat si meciul cu Jean Pascal va fi amanat! Deocamdata astept confirmarea lui, nimic nu este sigur, cu siguranta ca vom avea un punct de vedere oficial din partea InterBox.
InterBox a confirmat informatia, dupa cum relateaza portalul RDS.ca, fara a oferi insa alte detalii. Bute ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale in Florida, pentru indepartarea unor fragmente de os de la mina stanga. Meciul era programat in data de 25 mai, la Centre Bell din Montreal, la categoria semigrea.
Lucian Bute are un palmares de 31 de victorii (24 prin KO) si o infringere la profesionisti, iar Jean Pascal, fost campion mondial WBC la semigrea, a obtinut 27 de victorii (16 prin KO), a pierdut de doua ori si a facut un meci egal.

Scrie un comentariu