Categorii: Fotbal, Stiri

Messi, 5 goluri intr-un meci, sau fotbalul intalneste sublimul (video)

Desi Barcelona castigase in meciul tur la Leverkusen cu 3-1 si calificarea era deja obtinuta, totusi meciul retur de miercuri a fost un cosmar pentru echipa germana. Barcelona a atacat sustinut tot meciul, de parca avea de remontat o diferenta de 5-6 goluri. Asa se face ca meciul s-a terminat cu un scor foarte neobisnuit pentru Liga Campionilor, 7-1. Dar argentinianul Messi si nu scorul a fost cel care a stabilit locul acestui meci in istoria Ligii Campionilor.
Partida dintre Barcelona si Bayer Leverkusen s-a desfasurat intr-o zi norocoasa a lui Lionel Messi. Argentinianul a inscris 5 goluri, reusitele fiind una mai frumoasa decat alta. Messi a stabilit astfel un record. El este singurul fotbalist din istorie care a marcat 5 goluri intr-o partida de Liga Campionilor.
O seara speciala a prins si tanarul Cristian Tello. El a debutat fabulos in Champions League, marcand de doua ori. Astfel se face ca gazdele au avut doar doi marcatori intr-un meci incheiat cu 7-1, foarte neobisnuit, in intreaga istorie a fotbalului !
Pe final de partida farmacistii de la Bayer Leverkusen au reusit golul de onoare prin Karim Bellarabi. Acest gol nu a indulcit umilinta oaspetilor.
Si fostul star al nationalei Romaniei, Gica Hagi, a declarat joi ca Messi a realizat „un lucru incredibil. Si eu am fost jucator la acest nivel, dar sa dai cinci goluri intr-un meci in Liga Campionilor e uimitor. Dar se poate jucand într-o echipa cu un fotbal perfect. Sa mergi pe teren si sa joci fotbal, sa nu transpiri si sa dai cinci goluri… eu nu ştiu cum o face, dar o face foarte bine. De fapt, ştiu cum o face… inseamna 21 de ani de munca in spate. Sunt bucurossi fericit ca traiesc momentele astea, ca vad o echipa incredibila precum Barcelona. Are jucatori exceptionali care au ajuns la perfectiune. Cand e concentrată si doreste, Barcelona ne arata un fotbal frumos, cum ne dorim toţi.”

Scrie un comentariu