Categorii: Stiri

Mihai Nesu, un invingator

Mihaita Nesu a jucat la Steaua din 2000 pana in 2008, cand s-a transferat in Olanda, la FC Utrecht. La data de 10 mai 2011 avea un amtrenament banal cu echipa sa, dar acea zi a schimbat radical viata si destinul lui Mihaita.
El a avut un accident groaznic, s-a ciocnit de un coechipier si a ramas intins inconstient pe gazon. A stat mai mult de o luna internat la terapie intensiva, apoi a ramas imobilizat intr-un scaun cu rotile.
In ianuarie, a infiintat o fundatie care ii poarta numele si care isi propune sa ajute alti tineri aflati in situatii similare, dar care nu au avut avantajul unei asigurari medicale.
Fostul fundas roman se afla de cateva zile in Statele Unite ale Americii, unde va urma un tratament de recuperare.
Prin intermediul fundatiei care ii poarta numele, s-au strans aproximativ 150.000 de euro, iar Mihai Nesu continua sa faca gesturi caritabile pentru copiii cu probleme. Pentru David, un baietel de un an si jumatate, Fundatia lui Mihai Nesu poate face diferenta intre o viata normala si una in scaun cu rotile. De la nastere, copilul a dus o lupta continua sa traiasca. Are tetrapareza spastica. Mihai Nesu i-a promis ca il va ajuta sa se faca bine. Cu lacrimi in ochi, parintii spera ca David sa poata sa ii multumeasca personal lui Nesu. Pagina de facebook a fundatiei Mihai Nesu a fost asaltata de sute de cereri de ajutor ale romanilor aflati in situatii dificile.
Mihai este un luptator, el a facut progrese, a sfidat neputinta fizica si chiar si asteptarile doctorilor care l-au tratat ! Mihaita Nesu este un invingator si va ramane o adevarata lectie pentru oricine.

Scrie un comentariu