Categorii: Fotbal, Stiri

Milan – Barcelona, mai mult decat un meci

Campioanele din Italia si Spania, echipe celebre cu zeci de trofee internationale, cu vedete a caror executii tin cu sufletul la gura fanii din orice coltisor de lume, Milan si Barcelona vor juca in sferturile de finala din Liga Campionilor, asadar doar una din aceste superbe team-uri va continua competitia. Miercuri, 28 martie pe San Siro se joaca meciul tur.
In Serie A Milanul conduce cu 4 puncte avans in fata lui Juventus, iar Lazio de pe locul 3 este la 12 puncte de Milan, un nou loc in Liga pare deja asigurat.
Trofee : Liga Campionilor – 7; Campionatul Mondial al Cluburilor – 1; Supercupa Europei – 5; Cupa Cupelor – 2; Cupa Interconinentala 3; Campionatul Italiei – 18; Cupa Italiei – 6.
Barcelona are in Primera Division disputa sa cu Real Madrid; acum este pe locul doi, la 6 puncte de rivala sa. Cu toate ca madrilenii au prima sansa la titlu, un singur pas gresit asteapta catalanii, iar pe 22 aprilie meciul direct, pe Nou Camp.
Trofee : Liga Campionilor – 4; Campionatul Mondial al Cluburilor – 2; Supercupa Europei – 4; Cupa Cupelor – 4; Campionatul Spaniei – 21; Cupa Spaniei – 25; Supercupa Spaniei – 10.
Meciul din Liga Campionilor Milan – Barcelona se va transmite in direct miercuri 28 martie pe TVR 1 de la ora 21:45.

Scrie un comentariu