Categorii: Fotbal, Stiri

Mirel Radoi isi povesteste momentele importante ale carierei

Jurnalistul britanic Jonathan Wilson scrie despre Mirel Radoi in cel mai important ziar arab, The National. Wilson le aminteste arabilor cum a ajuns Radoi la Steaua de la Electroputere si cum influenteaza mijlocasul echipa de acum a ros-albastrilor.

„Nu-mi venea sa cred ca am ajuns la Steaua. Stateam langa Miodrag Belodedici, Eugen Baciu si Iulian Miu – jucatori pe care ii vazusem doar la televizor”, povesteste Radoi.

Radoi a ajuns cel mai influent jucator al deceniului pentru Steaua. Chiar el e cel care l-a sfatuit pe patron sa-l cumpere pe actualul capitan – Alexandru Bourceanu.

„E mai bun decat Gattuso. Si stiti de ce? Bourceanu nu sare irational dupa minge, el doar intra la minge atunci cand stie ca o va recupera”.

Tot Radoi e omul care a avut un cuvant decisiv de spus in revenirea lui Olaroiu la Steaua in 2006. Apoi, Olaroiu l-a luat cu el in Arabia Saudita si acum in Emirate, unde cei doi reusesc sa fie in continuare in top.

„E un jucator valoros care a contribuit consistent la fiecare meci din acest sezon”, spune Olaroiu despre jucatorul sau.

Radoi s-a maturizat mult de cand a plecat de la Steaua, mai scrie Jonathan Wilson, dar energia sa si dorinta de a castiga ard la fel de stralucitor ca intotdeauna!

„El ajuta pe toata lumea la antrenamente, ii invata pe jucatorii tineri, ii ajuta, are o personalitate excelenta si e un lider adevarat! Se intelege bine cu oricine si face orice pentru echipa lui”, spune colegul lui Radoi, Helal Saeed.

Scrie un comentariu