Categorii: Fotbal, Stiri

Neymar e fericit in Brazilia, l-a refuzat pe Guardiola

Guardiola a fost in centrul atentiei, fostul (creator) antrenor al Barcelonei nu a ezitat sa spuna public ca dragostea lui se indreapta catre fotabalul din Anglia. Dar… surpriza, a ajuns in capitala Bavariei. Dupa ce s-a oficializat preluarea lui Bayern Muchen de catre Pep Guardiola, au aparut mai multe speculatii privind eventualele transferuri pe care le va face catalanul in vara.

Neymar, 20 de ani, este unul dintre cei mai doriti jucatori din lume, iar in presa a aparut de curand ipoteza ca internationalul brazilian ar putea ajunge in Bundesliga. Desi l-a complimentat pe Guardiola si a declarat ca ar vrea sa lucreze cu Pep in viitor, atacantul carioca a tinut sa infirme toate zvonurile spunand ca va ramane la Santos.

„Guardiola este un antrenor mare. Cu siguranta este unul dintre cei mai buni din lume si as vrea sa lucrez cu el, dar si cu alti mari antrenori. Un lucru este sigur: vreau sa ramin la Santos, aici sint fericit”, a declarat brazilianul pentru Globo Esporte.

Neymar da Silva Santos Junior, pe numele sau complet, evolueaza la Santos din 2009, echipa pentru care a marcat peste 50 de goluri.

Scrie un comentariu