Categorii: Fotbal

Nr. 7. The Real Football Factories „Croatia & Serbia”

În călătoria sa la Balcani, Dyer vizitează atât Croația și Serbia, care au luptat una dintre cele mai sângeroase războaie în istoria europeană recentă. Un război care unii cred implor …
Video Rating: 4/5

25 Responses to “Nr. 7. The Real Football Factories „Croatia & Serbia””

 1. Prka01 spune:

  Ei bine, în măsura în care merge Croația, recent, lucrurile sunt un pic diferite. B.B.B.și Torcida au îngropat securea războiului și unit în a spune „Du-te dracului” lapoliticieni. Frumos băieți! Tine-te de lucru bun!

 2. darnel605 spune:

  40:29 homosexual sârbă. Ciudat.

 3. Robert Paige spune:

  Ce are el de spus în 29:55?

 4. Chris Woods spune:

  Fotbal shite fani rahat

 5. goran77ish spune:

  Văzând subțiază tot timpul am avut doar un singur lucru pe mintea mea. „Tipul ăsta trebuie săde lucru pe r „.

 6. Sven Pavlović spune:

  C R O A T I A

 7. Airsoftinsight spune:

  du-te dracului danny!

 8. Josh Donaldson spune:

  wtf am auzit chiar că poponar futut un alt tip poofs fotbal uh dastomp cap atunci când există deja pussys ko piese patetice de rahat

 9. Shaki Grobar spune:

  SERBIA

 10. voidawakening spune:

  Serbia cele mai bune, naziștii croată dracu ‘

 11. gojkob99 spune:

  LOL MAPS tras de o de 5 ani … hahaha

 12. Jovica Lazic spune:

  HEROES RED STAR!!!

 13. arznodoubt spune:

  Tip de la 23:16 givin el la Old Bill este un geezer adecvat.

 14. t0mme1981 spune:

  Danny Dyer joaca pizda totală destul de convingător.

 15. Rodrigo Cavalsan Baor spune:

  Mi-aș dori aceste două țări să devină conștienți de a juca doar fotbal. Dacă aceastărealitate sa transformat cluburile de fotbal, probabil, bogate, cum ar fi Real Madrid, Barcelona,Liverpool, Manchester United, Borussia, Bayern, etc închine cucertitudine cel mai bun fotbal din Europa: fotbal iugoslav. Sper ca acesteșapte țări independente a organiza și de a crea un cadru organizat șiliga competitiv. Asta ar fi foarte bine pentru fotbalul mondial.

 16. Rodrigo Cavalsan Baor spune:

  Волео бих да ове две земље постану свесни да само игра фудбал. Ако се овајокренуо стварности вероватно богати фудбалски клубови као што су РеалМадрид, Барселона, Ливерпул, Манчестер Јунајтед, Бајерн, Борусија, итдклањамо са сигурношћу најбољи фудбал у Европи: југословенског фудбала.Надам се да ових седам независних земаља организују и створе организовани иконкурентни лигу. То би било веома добро за светски фудбал.

 17. Rodrigo Cavalsan Baor spune:

  Volio bih da te dvije zemlje postanu svjesni da samo igranje nogometa. Akose la okrenuo stvarnost vjerojatno bogati Nogometni klubovi kao Sto su RealMadrid, Barcelona, ​​Liverpool, Manchester United, Borussia, Bayern, ITD.Klanjam sa sigurnošću najbolji nogomet u Europi: jugoslavenski nogomet.Nadam se da ovih SEDAM nezavisnih zemlje organiziraju i stvarajuorganiziranu i natjecateljski Ligu. Pentru a bi bilo Jako Dobro za svjetskinogomet.

 18. Sofija Nikolic spune:

  Haide OAMENI, toți suntem în primul rând OAMENI!

 19. AltairKamahl spune:

  toate polițiștii tale sunt porci de grăsime. singurul lucru pe care îl pot face este spray cu piper șitrage oameni. dracu ‘de prost.

 20. SpankIEkzs spune:

  Cine a spus ceva pentru tine … DA și au locuit acolo pentru totdeauna, daro mare parte din oamenii au cad sub influența romano-catolicbiserica … FTARD te …

 21. AltairKamahl spune:

  Te referi la gunoi cocksuckin care a furat case de la alte persoane în timpulrăzboi și a acționat ca au locuit acolo pentru totdeauna? frumos fucktard încercare.

 22. ctcole77 spune:

  lupta cu poliția pentru a te distra? Nu chiar. Se pare mai mult ca obtinerea fundul lorlovit de către poliție pentru a te distra

 23. ctcole77 spune:

  Eu nu trăiesc în frică EVER. Avem 300 milioane de persoane și, prin urmare, mai multnebuni. Cât de mulți oameni în țara dumneavoastră huligan de rahat?

 24. MyDarkPassenger1987 spune:

  Ei bine, asta `s mai bine decat traiesc in frica de zi cu zi de la supărat aleatorieoff oameni care doresc pentru a trage și arunce în aer persoane și clădiri de zi cu zi. Mustfie că aerul de libertate care afectează creierul sau ceva ..

 25. MyDarkPassenger1987 spune:

  Dracu SUA și dracu ‘PIGS tale. Nu stii nimic despre Hooligans europene,ei lupta cu politia pentru a te distra.

Trackbacks/Pingbacks


Scrie un comentariu