Categorii: Fotbal Englezesc

O etapa cu mai multe duble in Anglia. Luni seara derby-ul Chelsea – City

Etapa din Premiere League a adus doar o surpriza, chiar relativa. Stoke a batut, acasa pe Tottenham Spurs.

Manchester United a castigat pe Old Traford partida cu Wolverhamton si a facut-o clar. Ce sa comentezi, la un scor de 4-1 ? Portughezul Nani a reusit o dubla, el fiind autorul primului dar si a celui de al treilea gol dintre cele ale gazdelor. Rooney nu a ratat nici el ocazia sa isi adauge o dubla, iar Steven Flecher marca singurul gol al vizitatorilor, in minutul 2 al reprizei secunde, iar atunci era 2-1. Acum United a venit la doar 2 puncte de City, dar luni seara se va juca Chelsea – Manchester City, in fapt derby-ul etapei.

Ocupanta locului trei, Tottenham, nu a reusit nimic in deplasarea la Stoke City. Ambitiasa Stoke avea de la pauza 2-0, gratie dublei lui Matthew Etherington si cu toate ca Adebayor a marcat in minutul 62, Tottenham s-a intors acasa cu mana goala, scor final Stoke – Spurs 2-1. Cu toate astea, Tottenham se mentine pe locul 3, cu 31 de puncte.

Arsenal a reusit o victorie grea, pe Emirates, cu Everton. A fost 1-0, olandezul Robin van Persie si-a mai facut treaba o data, marcand un gol de kinograma. Arsenal este pe 4, cu 29 de puncte.

Scrie un comentariu