Categorii: Tenis

Open Romania – Tenis pe ritm de salsa

Intre doua meciuri, participantii la BCR Open Romania s-au distrat intr-un club bucurestean, cu ocazia petrecerii organizate in cinstea lor. De la eveniment nu au lipsit argentinienii Mariano Puerta si Jose Acasuso sau romanii Victor Crivoi si Gabriel Moraru.

Pavel si Hanescu au declinat invitatia, preferind sa se concentreze asupra meciurilor de ieri.

Organizatorii BCR Open Romnia au pus la cale, miercuri seara, o petrecere pentru juca torii prezenti la editia din acest an.

Daca acum doi ani evenimentul a avut loc in „The Office”, iar anul trecut in „Cabaret”, de data aceasta Bogdan Enoiu a ales clubul „Paradisio” drept locul de distractie al jucatorilor, spre deliciul spaniolilor si al argentinienilor, mari amatori de muzica latino.

Localul exclusivist, unde accesul s-a facut pe baza unui card emis special pentru aceasta petrecere, a inceput sa-si primesca oaspetii inca de la ora 21:00.

In afara de animatoare focoase, bere gratis si alune cit cuprinde, organizatorii nu le-au rezervat jucatorilor alte surprize.

Multi dintre acestia s-au lasat asteptati, iar altii au declinat invitatia, din cauza oboselii sau a meciurilor pe care urmau sa le dispute in ziua urmatoare.

In aceasta situatie s-au aflat Andrei Pavel si Victor Hanescu, obis- nuiti ai petrecerilor din anii trecuti.

Dupa meciul obositor din proba de dublu, romanii au preferat sa se odihnesca si sa se concentreze pe intilnirile de simplu, programate ieri.

Victor Crivoi si Gabriel Moraru nu au tinut cont nici de epuizarea din partidele in care au evoluat si nici de vremea urita, ei facindu-si aparitia in jurul orei 22:00.

Tot atunci a venit si rusul Igor Andreev cu cercul sau de prieteni. Nu a zabovit foarte mult, doar atit cit sa bea o bere si sa arunce o privire la dansatoarele care se unduiau in fata separeului sau in ritmuri de salsa.

Clanul argentinian, cu Mariano Puerta, Jose Acasuso si Juan Ignacio Chela, a intrat in local la ora 23:00 si nu a iesit mai devreme de 2:00.

Toti au dansat, au baut un cocktail din vodca si Redbull si au facut cunostinta cu multe fete frumoase.

Singurul care s-a cam plictisit a fost „Chucho” Acasuso, care a stat cuminte pe canapea.

„Nu prea sint amator de petreceri. Nu ma intelegeti gresit, imi place Bucurestiul, insa acum am venit ca sa le fac placere prietenilor mei”, a spus Jose.

De la eveniment au lipsit atit directorul turneului, Bogdan Enoiu, cit si proprietarul acestuia, Ion Tiriac.

Autor: Lavinia Bogdan
Sursa: Sport Total

Scrie un comentariu