Categorii: Tenis

Open Romania – Ultimul moft la turneu

Bogdan Enoiu, organizatorul turneului de tenis de la Bucuresti, a facut vilva in complexul arenelor BNR cu ineditul mijloc de transport achizitionat recent.

Ciudatul vehicul numit Segway, care a fost incercat mai intii de romanii Andrei Pavel si Victor Hanescu, l-a captivat si pe Jose Acasuso, favoritul numarul 6 al turneului.

Argentinianul, care a pierdut ieri in fata spaniolului Ruben Ramirez Hidalgo, cu scorul de 4-6, 5-7, a cerut detalii despre principiul de functionare al masinutei si a facut apoi citeva ture pe aleile complexului.

Fara frine, motor, viteze sau volan, Segway este un vehicul care merge cu baterie si a carui deplasare este controlata de captatorii de basculare si de cinci giroscoape.

Inventata de americanul Dean Keamen, ineditul mijloc de transport costa aproximativ 5.000 de euro si se pare ca a devenit ultima moda in incinta arenelor BNR.

Puerta, la autografe

Argentinianul Mariano Puerta, care a avut zi de pauza la BCR Open Romania, a raspuns prezent invitatiei organizatorilor de a participa la o intilnire cu fanii romani.

In ciuda faptului ca acesta a ajuns cu o jumatate de ora mai tirziu, dupa ce l-a consolat intre timp pe prietenul sau Jose Acasuso, invins in turul al doilea, copiii veniti in numar foarte mare la Arenele BNR l-au asteptat cuminti linga stand.

Tenismanul a fost darnic cu autografele, nici unul dintre cei care doreau sa-l intilneasca nefiind uitat de sud-american.

Aglomeratie in zona VIP

Profitind de numarul mare al spectatorilor prezenti in aceste zile la BCR Open Romania, reprezentantii companiei Vertaria vor lansa astazi, oficial, versiunea in limba romana a regulamentului jocului de golf, valabil pina in 2007.

La acest eveniment, care va avea loc in zona VIP a complexului arenelor BNR incepind cu ora 19:00, si-au anuntat deja participarea numeroase personalitati autohtone, amatoare de golf.

Nu vor lipsi nici jucatorii prezenti la BCR Open, organizatorii mizind pe prezenta acestora pentru reusita actiunii de astazi.

Autor: Lavinia Bogdan
Sursa: Sport Total

Scrie un comentariu